Nieuws

Fantastische dag!

Deze fotografen: Jacqueline van de Berg, Marcel van Leuteren, Walter Sietinga en Ernst Wolswijk, brachten 8 september in beeld. Wat was het een fantastische dag met veel enthousiasme en emotie. Wat een geweldige inzet van organisatie en vrijwilligers en wat een mooie opbrengst. Iedereen die hieraan heeft bijgedragen heel, heel hartelijk bedankt!

Om nog even na te genieten kun je ook de aftermovie van Arkadius Prochazka bekijken.

Bekijk hier de foto's! Bekijk hier de aftermovie!

Hoera, hoera!

We kunnen alle ongerustheid wegnemen. De waarschuwingsborden bij de Spiegelwaal gaan weg en we kunnen er veilig zwemmen.

De watertemperatuur is 22 graden. Bij deze temperatuur is een wetsuit niet verplicht, maar wij raden dit wel aan. Naast dat je warm blijft, biedt een wetsuit extra hygiëne en meer drijfvermogen. Je kunt voor 25 euro een wetsuit huren bij Sailfish. Wel van tevoren reserveren. Klik hier voor informatie.

Verlengde gratis trainingsmogelijkheden bij LACO Bemmel

De mogelijkheden vanaf nu tot 7 september zijn:

Maandag van 08:00- 10:00 uur

Dinsdag van 08:00- 10:00 uur

Donderdag van 08:00- 10:00 uur

Vrijdag van 08:00-09:00 uur

Kom je voor het eerst, dan graag je bewijs van inschrijving meenemen.

Walibi omarmt Fight Cancer als goede doel!

Walibi en Fight Cancer werken samen in de strijd tegen kanker.

Een combinatie van een dagje ‘Love life’ met ‘Fight Cancer’.

Volg onze acties op de socials en kijk hoe jij kans kunt maken op Walibikaarten.

Generale repetitie Open Water Zwemvaardigheden

Zwem jij op 8 september voor Swim to Fight Cancer? Wil jij je deelname een boost geven? Beheers je al aardig de borstcrawl, maar vind je het lastig je weg te vinden in het donkere water? Meld je dan nu aan voor een gratis zwemclinic open water zwemmen op woensdagavond 4 september. Tijdens de zwemclinic voor meer gevorderde zwemmers krijg je uitleg en praktische oefeningen om je open water zwemtechniek te verbeteren.

Aanmelden: via info@nijmegen.swimtofightcancer.nl.
Vermeld bij aanmelding. (naast je naam en e-mailadres) in het onderwerp ‘Clinic StFC’ en in de berichttekst eventuele bijzonderheden. Wees snel, voor de clinic zijn maar 15 plekken beschikbaar!
We raden aan een felle kleur badmuts te dragen voor je zichtbaarheid en een boei (saferswimmer) mee te nemen als je die in je bezit hebt. Afhankelijk van de watertemperatuur kun je een wetsuit dragen, maar dit is niet verplicht.

We verzamelen vanaf 17.30 uur op het strand bij het officiële zwemgedeelte aan de Nevengeul zodat we op tijd kunnen beginnen (met de gele boeien, op het eiland tussen de Lentloper en de trap die vanaf de spoorbrug naar het eiland gaat). De uitleg en instructie begint om 17.45 uur. Van 18.00 tot uiterlijk 19.00 oefenen we de vaardigheden in de praktijk.

Stamina Swimming en Yoga
De clinic wordt gegeven door Marit Polman van Stamina Swimming en Yoga, zie https://www.staminaswimmingandyoga.nl. Zij is actief als wedstrijdzwemster en zwemtrainer. Ze heeft meerdere malen deelgenomen aan 10km zwemmen in open water. Marit geeft je oefeningen en tips waarmee je direct aan de slag kunt voor een topprestatie tijdens Swim to Fight Cancer! De deelnemers waren vorig jaar erg enthousiast over de clinics van Marit en we zijn erg blij, dat ze ook dit jaar weer ons goede doel een warm hart toedraagt en weer een clinic geeft!

VERLENGD: GRATIS trainen bij zwembad Dukenburg

(Met dank aan bedrijfsleider Georg Dietrich, die zelf ook meezwemt op 8 september)

Het gratis trainen voor deelnemers van De Swim in Nijmegen op de vrijdagen in zwembad Dukenburg is verlengd tot en met 6 september 2019. Let op! De tijden zijn wel veranderd nl.:  van 20:00 - 21:00 uur.

Met andere 'Swim-deelnemers' nog even de puntjes op de i zetten?

We geven veel GRATIS clinics. Supergezellig om samen te trainen. Laat wel even weten of je komt?

Aanmelden kan via het volgende mailadres info@nijmegen.swimtofightcancer.nl

14/8 met Joost Reijns, oud-topzwemmer, van Fight cancer van 18:00 - 19:00 uur Erica Terpstra Sportfondsenbad Nijmegen, verzamelen 17:45 uur

17/8 met Tim Furer, talenttrainer bij Aqua-Novio'94 van 10:00 - 11:00 uur, verzamelen om 09.45 uur bij ingang Sportfondsenbad Nijmegen-West.

Dank aan de Sportfondsenbaden die dit gratis mogelijk maken.

Heb jij je al ingeschreven voor de tweede editie?!

Wil jij meedoen aan dit mooie evenement? Klik dan op de knop om je in te schrijven!

DOE MEE

Dank jullie wel!

Wij zijn superblij met het werkwink van Loko Cartoons. 
Dank jullie wel!

www.lokocartoons.nl 

Bedankt!

Team Swim to Fight Cancer Nijmegen dankt MarqID en Goed Geregeld Makelaardij voor de shirts.
We zijn superblij met onze nieuwe outfit.

Clinics in Bisonbaai

Peter Fölker, trainer/masterzwemmer bij Aqua-Novio '94 en dit jaar wederom deelnemer aan de Swim verzorgt clinics in de Bisonbaai. Wil je je zwemtechniek bijschaven of nog even trainen in open water? Doe dan mee op 8 en/of 15 augustus  en zwem een rondje van 1500 meter in de Bisonbaai. Onderweg kun je twee keer even staan. Een swimsafer is daarbij wenselijk, zeker voor de niet-geoefende zwemmer. Verzamelen bij hek Bisonbaai om 19:30 uur.

Graag aanmelden: info@nijmegen.swimtofightcancer.nl

GRATIS trainen bij Laco Bemmel, Van Nispenlaan 2

Vanaf 29 juli tot 11 augustus kunnen deelnemers van de Swim Nijmegen gratis hun baantjes trekken bij Laco Bemmel.

Op maandag t/m vrijdag van 08:00-09:00 uur en op zondag tussen 09:00 -10:00 uur.

Van 12 augustus t/m 18 augustus kun je op maandag, woensdag en vrijdag zwemmen tussen 07:00 en 08:00 uur en zondag 18 augustus tussen 9:00 en 10:00 uur.

Eenmalig je kopie van inschrijving tonen is voldoende.

Samen maken we een vuist tegen kanker

Vanuit een inclusieve gedachte en een mooie samenwerking tussen Swim to Fight Cancer Nijmegen, Uniek Sporten regio Nijmegen en Stichting Koprol kan de aangepaste sporter op 8 september meedoen. Fantastisch dat iedereen kan meedoen, aanmoedigen en vooral een vuist kan maken tegen kanker.

Sponsoring

Superblij zijn we met onze nieuwe sponsors: Stichting Mi Corazon en het Gerrit Jeurissen fonds.

Hartelijke dank daarvoor.

Sailfish verhuurt wetsuits

We hebben Sailfish bereid gevonden om op 8 september aanwezig te zijn en wetsuits te verhuren. De wetsuits moet je van tevoren reserveren via de volgende link http://sailfish-benelux.eu/wetsuit-voor-1-dag-alleen-op-events-waar-wij-aanwezig-zijn. Aan de hand van de door jou ingevulde gegevens weet Sailfish welke wetsuit bij je past. Op de dag zelf ligt dan een perfect passende wetsuit voor je klaar.