Nieuws

Bedankt!

Team Swim to Fight Cancer Nijmegen dankt MarqID en Goed Geregeld Makelaardij voor de shirts.
We zijn superblij met onze nieuwe outfit.

Clinics in Bisonbaai

Peter Fölker, trainer/masterzwemmer bij Aqua-Novio '94 en dit jaar wederom deelnemer aan de Swim verzorgt clinics in de Bisonbaai. Wil je je zwemtechniek bijschaven of nog even trainen in open water? Doe dan mee op 8 en/of 15 augustus  en zwem een rondje van 1500 meter in de Bisonbaai. Onderweg kun je twee keer even staan. Een swimsafer is daarbij wenselijk, zeker voor de niet-geoefende zwemmer. Verzamelen bij hek Bisonbaai om 19:30 uur.

Graag aanmelden: info@nijmegen.swimtofightcancer.nl

GRATIS trainen bij Laco Bemmel, Van Nispenlaan 2

Vanaf 29 juli tot 11 augustus kunnen deelnemers van de Swim Nijmegen gratis hun baantjes trekken bij Laco Bemmel.

Op maandag t/m vrijdag van 08:00-09:00 uur en op zondag tussen 09:00 -10:00 uur.

Van 12 augustus t/m 18 augustus kun je op maandag, woensdag en vrijdag zwemmen tussen 07:00 en 08:00 uur en zondag 18 augustus tussen 9:00 en 10:00 uur.

Eenmalig je kopie van inschrijving tonen is voldoende.

GRATIS trainen bij zwembad Dukenburg

(Met dank aan bedrijfsleider Georg Dietrich, die zelf ook mee zal zwemmen op 8 september)

Vanaf 19 juli tot en met 16 augustus kan er op alle vrijdagen van 18-19 uur in zwembad Dukenburg GRATIS worden getraind door deelnemers van de Swim in Nijmegen.

Samen maken we een vuist tegen kanker

Vanuit een inclusieve gedachte en een mooie samenwerking tussen Swim to Fight Cancer Nijmegen, Uniek Sporten regio Nijmegen en Stichting Koprol kan de aangepaste sporter op 8 september meedoen. Fantastisch dat iedereen kan meedoen, aanmoedigen en vooral een vuist kan maken tegen kanker.

Sportieve middag bij een van onze partners

Zondag 25-8 van 13:30 uur - 16:30 uur organiseert Laco sportcentrum Bemmel een sportieve middag, waarvan de opbrengst is voor Swim to Fight Cancer Nijmegen.

Doe mee! Je kunt cyclen met DJ Dero, kickboksen en Aqua-joggen en techniek zwemmen met o.a. Joey.

Met het inschrijfgeld van € 20,-- inclusief 1 drankje/hapje steun je Swim to Fight Cancer Nijmegen en maken we samen een vuist. Enthousiast? Schrijf je in aan de balie:

Laco Bemmel, van Nispenlaan 2, 6681 CZ Bemmel, T: 0481 461687, E: bemmel@laco.eu

Sponsoring

Superblij zijn we met onze nieuwe sponsors: Stichting Mi Corazon en het Gerrit Jeurissen fonds.

Hartelijke dank daarvoor.

Sailfish verhuurt wetsuits

We hebben Sailfish bereid gevonden om op 8 september aanwezig te zijn en wetsuits te verhuren. De wetsuits moet je van tevoren reserveren via de volgende link http://sailfish-benelux.eu/wetsuit-voor-1-dag-alleen-op-events-waar-wij-aanwezig-zijn. Aan de hand van de door jou ingevulde gegevens weet Sailfish welke wetsuit bij je past. Op de dag zelf ligt dan een perfect passende wetsuit voor je klaar.