Swim to Fight Cancer

Nijmegen

zondag 29 augustus 2021

Tot zien in 2022! 

Tussenstand: €103.392

4.241 donateurs
172 deelnemers
40 teams

FOTOALBUM EN AFTERMOVIE EDITIE 2021

De aftermovie 2021 is klaar dankzij Multibeeld! 

 

De foto's van deze editie kunnen hier worden bekeken en gedownload. Let op er worden de komende weken nog meer foto's geupload! We zijn onze fotografen van dit jaar zeer dankbaar hiervoor: Hans van Meteren , Lieneke van Meteren, Rene Thijssen, Marco Leffers, Jacqueline Rebelphotography

Swim to Fight Cancer Nijmegen

Hét recreatieve zwemevenement in stadsdecor! Deelnemers en teams halen zoveel mogelijk donaties op voor Stichting Fight cancer. Deze stichting werft fondsen voor wetenschappelijk kankeronderzoek en preventie via KWF Kankerbestrijding. Doe jij mee? Samen zorgen we dat kanker in de toekomst geen dodelijke ziekte meer is! Schrijf je in of doneer!

Swim to Fight Cancer biedt jou de unieke combinatie van sportief plezier en samen presteren binnen een indrukwekkend stadsdecor. Deelname aan de zwemtocht en de voorbereiding hierop vormen natuurlijk een persoonlijke uitdaging, maar deze krijgt binnen de bredere context van het evenement ook een maatschappelijke betekenis. Langs het parcours zijn muziek en optredens motiverend voor deelnemers en leuk voor het publiek. Supporters kunnen vanaf de kant en vanaf de Lentloper brug meewandelen met de zwemmers en ze aanmoedigen met roeptoeters en spandoeken!

Jij doet toch ook mee? Schrijf je in als deelnemer of samen met vrienden en familie, of meld je samen met je collega’s aan als één bedrijfsteam en ontvang tevens geweldige exposure voor je bedrijf! Ben je nog te jong om met de volwassenen mee te zwemmen? Geen probleem! Voor jonge sportievelingen hebben wij ook mogelijkheden. Kijk op het inschrijfformulier voor de voorwaarden. 

Mocht de Swim vanwege de maatregelen onverhoopt niet doorgaan, dan verplaatsen we het event naar volgend jaar einde van de zomer en dan blijven jouw inschrijving, inschrijfgeld en opgehaalde donatiegeld uiteraard staan. 

Samen kunnen we ervoor zorgen dat de oudste stad van Nederland óók een sterke vuist kan maken in de strijd tegen kanker!

Love Life Fight Cancer

Meezwemmen

Deelnemers, van jong tot oud, kunnen mee zwemmen om geld in te zamelen voor meer onderzoek naar kanker. Er zijn afstanden voor jeugd en volwassenen. Je levert daarmee niet alleen een bijzonder sportieve prestatie, maar je draagt óók je steentje bij aan het goede doel. Als deelnemer haal je namelijk zoveel mogelijk donaties op voor onderzoek naar kanker.

Wat is dat dan kankeronderzoek?

Onderzoek om kanker beter te behandelen, beter te diagnosticeren, waar zit het en onderzoek om kanker te voorkomen. Met behulp van de donaties kunnen in het bijzonder onderzoeken gefinancierd worden voor jonge, talentvolle onderzoekers, die werken aan betere behandelmethoden tegen kanker zodat op een dag deze ziekte niet meer dodelijk hoeft te zijn. Bekijk bijvoorbeeld het filmpje van onderzoeker Mark Rijpkema van het Radboudumc Nijmegen.

DOE MEE 

Doneer of steun jouw zwemmer of team

Meedoen is belangrijk

Onze top zwemmers

Nieuws