Swim to Fight Cancer
Nijmegen 2023

september 2023

Totaal opgehaald: €0

0 donateurs

0 deelnemers

0 teams

Swim to Fight Cancer Nijmegen

Hét recreatieve zwemevenement van 2022 in de Nijmeegse Spiegelwaal. Aftermovie 2022 : 


Swim to Fight Cancer is een landelijk evenement waar deelnemers en sponsoren zich inzetten voor een geliefde en / of om donaties op te halen voor wetenschappelijk kankeronderzoek en preventie. Het doel? Zorgen dat kanker in de toekomst geen dodelijke ziekte meer is. Het is een dag met een traan en een lach, een dag waar je de machteloosheid die je voelt wanneer een naaste kanker heeft, kunt omzetten in kracht. Iedereen kent helaas wel iemand die getroffen is door kanker mét of zonder goede afloop. De Swim maakt het mogelijk om als individu, samen met collega's, vrienden of familie je respect te tonen voor een geliefde of naaste. Nu niet meer vanaf de zijlijn, maar dit keer in de Nijmeegse Spiegelwaal. 
Tijdens de Swim staan gezelligheid en saamhorigheid centraal. Iedereen kan meedoen aan de Swim: van jong tot oud, van individu tot team. Je hoeft geen professioneel zwemmer te zijn. Je zwemt in je eigen tempo op je eigen manier! Afstanden? 500, 1500 of 3000 meter. 

Aanmelden
Schrijf je in als individuele deelnemer, schoolteam, vereniging, vriendenteam of business team.
Inschrijven

Sponsoren
Je wilt graag sponsor worden? Dat kan door mee te zwemmen, maar ook door niet mee te zwemmen!
Bekijk de sponsormogelijkheden

Doneren
Een zwemmer of team supporten door een donatie te doen? Vind deze zwemmer of team en doe je donatie. 
Bekijk de donatiepagina

Aftermovie

Bekijk hieronder de aftermovies van de voorgaande edities! 

‘SCOOR’JIJ DEZE N.E.C. BAL?!

Gesigneerd door alle selectie spelers van N.E.C inclusief Jasper Cillessen!

Hoe werkt het?

Doneer minimaal 20 euro via de ‘doneer’ button op de gesigneerde bal pagina.
Doe dit voor zaterdag 10 september.Tijdens de Swim to Fight Cancer in de Nijmeegse Spiegelwaal vindt er een live loting plaats onder alle donaties op deze pagina!

Jouw donatie is heel waardevol. Waarom? Jouw donatie komt ten goede van onderzoek naar kanker, zodat kanker in de toekomst geen dodelijke ziekte meer hoeft te zijn.

Steun een deelnemer of team

Meezwemmen

Deelnemers, van jong tot oud kunnen mee zwemmen om geld in te zamelen voor meer onderzoek naar kanker. Er zijn afstanden voor jeugd en volwassenen. Je levert daarmee niet alleen een bijzonder sportieve prestatie, maar je draagt óók je steentje bij aan het goede doel. Als deelnemer haal je namelijk zoveel mogelijk donaties op voor onderzoek naar kanker.


Wat is dat dan kankeronderzoek?

Onderzoek om kanker beter te behandelen, beter te diagnosticeren, waar zit het en onderzoek om kanker te voorkomen. Met behulp van de donaties kunnen in het bijzonder onderzoeken gefinancierd worden voor jonge, talentvolle onderzoekers, die werken aan betere behandelmethoden tegen kanker zodat op een dag deze ziekte niet meer dodelijk hoeft te zijn. Bekijk bijvoorbeeld het filmpje van onderzoeker Mark Rijpkema van het Radboudumc Nijmegen.

Top Fighters

Top Teams

Nieuws

Social media

Sponsoren