Over Fight cancer

Strategisch partnership

Wat levert het op?

  • Door samen te werken met Fight cancer wordt jouw bedrijf verbonden aan de merkwaarden van Fight cancer: Jong, inspirerend, eerlijk en daadkrachtig.
  • Invulling aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen: Door samen te werken met Fight cancer, strijd je mee tegen een ziekte die helaas een hoofdrol speelt in onze maatschappij.
  • Direct bijdragen aan minder kanker en meer genezing: Als bedrijf kun je, samen met je medewerkers, klanten en leveranciers, direct bijdragen aan minder kanker en meer genezing.
  • Loyale en betrokken medewerkers: Onderzoek toont aan dat medewerkers meer betrokken zijn als hun werkgever zich maatschappelijk inzet.
  • Marktaandeel: Consumenten kiezen steeds vaker voor ‘goede producten’: "80% van de consumenten zou overstappen naar een ander merk als zij op die manier automatisch een goed doel kunnen steunen." Bron: Cone/Echo Global CR Opportunity Study
  • Netwerk: Via Fight cancer kom je in contact met andere interessante bedrijven, onze denktank en onze achterban.
  • Communicatie: De ‘Love life. Fight cancer.’ boodschap kan gecommuniceerd worden naar medewerkers, klanten, leveranciers en andere relaties.
  • Gericht geven: Vanaf bijdragen van €5000 bieden wij projectadoptie aan, waardoor je zelf kunt aangeven naar welk kankeronderzoek of welke onderzoeker jouw bijdrage moet gaan.

Voor het opzetten van een dergelijke samenwerking denken wij graag mee. Neem contact op met Stefanie: stefanie@fightcancer.nl 

Samenwerkingen

Maxlead

Online marketingbureau Maxlead zet zich in als kennispartner om Fight cancer te ondersteunen met online marketing en optimalisatie van onze website. Daarnaast zetten zij zich in om samen met Fight cancer geld op te halen voor kankeronderzoek door deel te nemen aan onder andere het Love Life Diner.


LEES MEER

Speedo

Speedo is dit jaar weer sponsor van Swim to Fight Cancer. Zij bieden een groot deel van de badmutsen die worden gebruikt tijdens de Swim geheel gratis aan. 

LEES MEER

KNZB

Ook de Koninklijke Nederlandse Zwem Bond (KNZB) is sponsor van Fight cancer. Zo organiseren zij door het hele land Zwem mee-trainingen voor de deelnemers aan Swim to Fight Cancer.

LEES MEER