Voorlopige eindstand: € 235.322

 9217 donateurs
443 deelnemers
2 Locaties

Over LoveLife run

Klaar voor iets nieuws, iets gaafs, iets uitdagends? De LoveLife run is namelijk niet zomaar een hardloopevent! Stoere (ex-)kankerpatiënten zoeken hun grens op door samen met hun naasten en behandelaars 5 kilometer te gaan hardlopen. Hun lef maakt deze ultieme run met een lach en een traan nu al legendarisch! De inschrijving wordt eerst geopend voor (ex)patiënten, naasten en behandelaars. Daarna opent de inschrijving voor iedereen!


De eerste editie vond plaats op zondag 4 juli 2021 in het prachtige decor van Breda. Met hun inzet haalden de runners zoveel mogelijk donaties op voor onze stichting Fight cancer. Fight cancer werft fondsen voor wetenschappelijk kankeronderzoek en preventie via KWF Kankerbestrijding. Samen zetten wij ons in voor een wereld waarin meer mensen beter leven met en na kanker!

Locaties

De LoveLife Run vindt dit jaar op twee locaties plaats, namelijk in Breda en in Arnhem. Schrijf je snel in voor een van de locaties en ren mee om geld op te halen voor braanbekend kankeronderzoek.
LoveLife run | Breda

LoveLife run | Breda

4 Jun 2023

Breda

LoveLife run | Arnhem

LoveLife run | Arnhem

8 Oct 2023

Arnhem

Top deelnemers

Top teams