Swim & Dance to Fight Cancer
's-Hertogenbosch

1 september 2024
1, 2, 3, Vier het leven!

Tussenstand €661

4 Deelnemers

0

Donaties

0

Teams

Swim & Dance to Fight Cancer | 's-Hertogenbosch

1, 2, 3, Vier het leven!

De 6e editie van Swim to Fight Cancer 's-Hertogenbosch vindt niet op 1 dag plaats, in 4 delen bereiden we ons voor op de grote finale op 1 september 2024. Het wordt een jaarrond traject om samen zoveel mogelijk geld op te halen voor Fight Cancer. Zo organiseerden we op 10 september 2023 de ‘Out of the Blue picknick’ en duiken we in januari het nieuwe jaar in. Op 1 september gaan we 2 kilometer zwemmen op het ritme van golvende muziek vanaf (en langs) het water. Finishend bij de Tramkade, waar een feestje om het leven te vieren wordt gehouden. We gaan dit jaar voor het eerst in en rondom de Bossche wateren zwemmen én dansen!

Doe mee op 1 september 2024 en zet jouw onmacht om in kracht. Zwem en dans mee en haal donaties op bij familie, vrienden, collega's en buren, zodat we gezamenlijk baanbrekend kankeronderzoek mogelijk kunnen maken. Alleen samen kunnen we toe naar een wereld waarin kanker geen dodelijke ziekte meer is!

De donaties gaan naar...

Met de opbrengsten van Swim & Dance to Fight Cancer | 's Hertogenbosch wordt onderzoek gefinancierd Houd deze website in de gaten voor meer informatie omtrent de naam van het onderzoekscentrum en waar het onderzoek zich op richt.

Onderzoek is hard nodig. Nog steeds krijgen zo'n 14 mensen per uur de diagnose kanker, dat zijn 300 mensen per dag. We weten dat onderzoek werkt; de kans dat iemand vijf jaar na diagnose nog leeft is in de afgelopen vijftig jaar met maarliefst 90% gestegen. We zijn er alleen nog niet. Daarom hebben we jouw hulp hard nodig. Kom jij ook in actie? Via de buttons hieronder kun je meer lezen over het onderzoek of een donatie doen. Bedankt voor je betrokkenheid!

Zij gingen je voor...

"Door met een team uit het ziekenhuis mee te doen aan een Swim doe je iets met z’n allen. Je gaat samen geld ophalen, trainen, en daar krijg je energie van. Perfecte teambuilding, dus, en belangrijk voor kankeronderzoek!

Hans Westgeest - Oncoloog-internist Amphia

"Al jarenlang zet ik me in voor Swim to Fight Cancer. Zolang kanker nog een dodelijke ziekte is, is niet meedoen immers geen optie. Kortom; Love Life! Fight cancer." 

Joost de Koning - Partner EJP Accountants & Adviseurs

"Ik ben na mijn ziekte ook meer mijn hart gaan volgen. Ik geniet oprecht van elke dag en inspireer anderen graag dit ook te doen. Ik draag mijn steentje bij aan meer onderzoek en vond het extra bijzonder om samen met mijn behandelend arts mee te doen."

Rosa Kelly - Plezier & relatie coach

Steun een deelnemer

Social media

Onze sponsoren

Logo Dare2Tri Swim Breda

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Je ontvangt dan eens per kwartaal nieuwsupdates over acties van Fight cancer per e-mail