Swim to Fight Cancer
's-Hertogenbosch

Zondag 12 september 2021

Het totale eindbedrag is: € 485.268,49

14.595 donateurs

0 teams

0 deelnemers

Swim to Fight Cancer 's-Hertogenbosch...

Op zondag 12 september vond de vijfde editie van Swim to Fight Cancer 's-Hertogenbosch plaats. Een recreatief zwemevent in een stadsdecor waarbij deelnemers en teams zoveel mogelijk donaties ophalen voor Fight cancer, een stichting die fondsen werft voor wetenschappelijk kankeronderzoek en preventie via KWF Kankerbestrijding.

Een dag met een gouden rand! 36 uur voor aanvang hebben we op advies van de Waterschappen moeten besluiten om de 5e editie van Swim to Fight Cancer te verplaatsen. Het was even schakelen, maar wat fijn dat we dit prachtige evenement toch door konden laten gaan op een fantastische locatie: de IJzeren Man in Vught. We zwommen een andere route, maar met hetzelfde doel voor ogen: zoveel mogelijk geld ophalen voor Swim to Fight Cancer. En waar regenbuien in de dagen voorafgaand aan 'de Swim' roet in het eten gooiden, straalde op 12 september de zon rijkelijk. Wat een ongelooflijk mooie dag hebben we met elkaar beleefd! 

Dank aan alle 470 deelnemers, sponsoren, de honderden vrijwilligers, het Rode Kruis, de reddingsbrigade en de enthousiaste speakers. Samen hebben we € 485.268,49 voor Fight cancer opgehaald! Een nooit eerder behaald resultaat van meer dan 1.000 euro per deelnemer.

Wij hopen in 2023 weer opnieuw te gaan zwemmen, maar dit jaar slaan we even over. Ben jij benieuwd op welke locaties je wel kunt meedoen aan Swim to Fight Cancer 2022? Kijk dan op www.swimtofightcancer.nl

Bekijk hier de after movie!


Via onderstaande link kun je de sfeerfoto's bekijken:

Link naar sfeerfoto’s album 1 Dank Kees Vos

Link naar sfeerfoto’s album 2 Dank Johan Keersemaker

Link naar sfeerfoto’s album 3 Dank Ellen Elemans

Link naar sfeerfoto’s album 4 Dank BlikFoto

Link naar sfeerfoto's album 5 Dank Anita van Crey

Link naar teamfoto's fotowand Dank Anita van Crey

Nieuws

Doneer of steun jouw zwemmer of team

Aftermovie 

Top fundraisers

Onze sponsors