€44.482 totaal opgehaald!

2.379 donateurs
432 deelnemers
91 teams

Rollercoaster Run to Fight Cancer 2024

In 2024 organiseren wij de 5e editie van de Rollercoaster Run to Fight Cancer! Tijdens deze jubileumeditie op zaterdag 8 juni ren je samen met je vrienden of familie voor onderzoek naar kanker!

Doe mee met de 2 of 5 km run door Walibi Holland en trotseer onderweg 3 avontuurlijke attracties; van stoere achtbanen tot een spetterende waterattractie. Samen met je vader, moeder, beste vriend of leukste collega’s ga je de strijd aan en haal je een te gek bedrag of voor Stichting Fight cancer. Wie weet haal jij het hoogste bedrag op en win je ook nog eens te gekke prijzen?! 
 

Dus, get up, team up & run! Alleen samen kunnen we toe naar een wereld waarin kanker geen dodelijke ziekte meer is. Schrijf je in, verzamel zoveel mogelijk sponsorgeld én begin alvast met trainen. Wist je dat je een te gek Rollercoaster Run t-shirt krijgt?

Let op: dit jaar rennen we na sluitingstijd van het park! Walibi Holland blijft speciaal voor ons langer open. Hoe tof!

De Friends en Family Run zijn inmiddels uitverkocht. Je kunt nog wel rennen met jouw collega's tijdens de Business Run!

De donaties gaan naar:

Met de opbrengsten van Rollercoaster Run financiert Stichting Fight cancer kankeronderzoek, zoals het specifieke onderzoek in het Prinses Máxima Centrum. Dit onderzoek richt zich op de ontwikkeling van een smartwatch voor hormoonbehandelingen bij kinderen met een tumor bij de hypothalamus. De Endowatch, zoals deze smartwatch wordt genoemd, heeft als doel de kwaliteit van leven voor deze kinderen aanzienlijk te verbeteren door verstoorde hormoonbalans te monitoren en te reguleren. Door dit initiatief kunnen we de levens van deze kinderen verrijken.

Win win win!

Haal zo veel mogelijk sponsorgeld op en maak kans op te gekke prijzen! Onder alle deelnemers die minstens €350 euro op weten te halen, verloten wij 2 tickets voor Bright Nights voor aankomend seizoen! Deelnemers die meer dan €500 euro ophalen maken kans op een toegangsbewijs voor de backstage tour van Halloween Fright Nights (inclusief entree tot het park op die dag).

Krijg jij het voor elkaar om het hoogste bedrag op te halen? Geweldig! Dan win je een overnachting voor 4 personen in Walibi Village (incl. toegang tot het park). Bekijk hier alle tips. 
 
Zet ‘m op!

Top fundraisers

Businessteams

Technica ICT

Tot nu toe opgehaald €2,446

I-MOR

Tot nu toe opgehaald €83

Nedflex

Tot nu toe opgehaald €1,169

Red Online Marketing

Tot nu toe opgehaald €71

<3

Tot nu toe opgehaald €0

Zoek een deelnemer

Foto's & impressie