Vrijwilligers

Lijkt het je leuk om als vrijwilliger aan de slag te gaan tijdens Rollercoaster Run to Fight Cancer op zaterdag 8 juni in Walibi Holland? Meld je dan nu aan!

Als vrijwilliger word je tijdens het evenement goed verzorgd en ontvang je na afloop een gratis toegangsticket voor Walibi Holland, zodat je op een andere dag kosteloos van het park kunt genieten! De complimenten en waardering, die je als vrijwilliger van de deelnemers en de organisatie krijgt tijdens het evenement zijn het leukst!

Let op! Het event vindt dit jaar plaats na sluitingstijd (ipv in de ochtend). Houdt er rekening mee dat we beginnen met de Run wanneer het park dicht gaat. Er zal dan geen OV meer rijden. Je dient dus met eigen vervoer te kunnen komen. Parkeren kan gratis voor vrijwilligers en deelnemers.

Verder dien je 18 jaar of ouder te zijn om mee te mogen helpen. We zoeken met name vrijwilligers om te helpen bij het begeleiden van de deelnemers langs de route, het aanmoedigen en evt signaleren als zij extra ondersteuning of EHBO nodig hebben. 

 

Graag meld ik mij aan als vrijwilliger!
Ik verklaar hierbij dat ik heb gelezen dat ik met eigen vervoer dien te komen, gezien het OV niet meer zal rijden op het tijdstip dat het event afgelopen is.