€66.748 totaal opgehaald!

3.574 donateurs
339 deelnemers
66 teams

Rollercoaster Run to Fight Cancer 2022 op 9 juli 2022 is UITVERKOCHT!

Top fundraisers

In 2022 strijden we weer samen to Fight cancer. In samenwerking met Walibi Holland organiseren wij alweer de derde editie van de Rollercoaster Run to Fight Cancer voor het goede doel.  Ren op zaterdag 9 juli 2022 samen met je familie, vrienden en/of collega’s door Walibi, trotseer 3 attracties en haal geld op voor baanbrekend onderzoek naar kanker. So get up, team up and run!
 
Het is een spectaculaire run waarbij je onderweg een rit maakt door "UNTAMED", "Goliath" en "Xpress: Platform 13". Deelnemers betalen inschrijfgeld om het evenement mogelijk te maken en krijgen tevens de gehele dag toegang tot het park. Ze laten zich sponsoren door vrienden, familie en collega’s om zo zoveel mogelijk geld in te zamelen voor Fight cancer.

Fight cancer steunt onderzoeken naar de behandeling en genezing van kanker. Met dit evenement halen we specifiek geld op voor een onderzoek in het Prinses Máxima Centrum en UMC naar kinderkanker. Lees
hier meer over dit onderzoek en de andere onderzoeken die Fight cancer steunt.

Bekijk hier de foto's van Rollercoaster Run to Fight Cancer 2022!


Doneren                Hoe werkt het?

Welke Business Teams doen er mee?

I-MOR

Van der Valk Hoorn

The CDO

transavia studios

Transavia Studios

Revolutionaire immunotherapie voor kinderen met kanker

De opbrengsten van Rollercoaster Run to Fight Cancer 2022 zullen specifiek worden besteed aan het onderzoek Dr. Friso Calkoen (Prinses Máxima Centrum en UMC). De onderzoekers willen een revolutionaire vorm van immunotherapie (CAR T-celtherapie) geschikt maken voor toepassing bij kinderkanker; en vervolgens bij 38 uitbehandelde patiënten onderzoeken of deze behandeling beter werkt dan de huidige mogelijkheden, die helaas niet altijd voldoende zijn.

Klik hieronder om meer te lezen op het onderzoek, of doneer! Want alleen met meer onderzoek kunnen we toe naar een wereld met minder kanker. 

Zoek een deelnemer

Foto's & impressie