Eindstand: €106.604,-  Bedankt voor jouw bijdrage!

5.060 donateurs
465 deelnemers
109 teams

Rollercoaster Run to Fight Cancer 2024

In 2024 organiseren wij de 5e editie van de Rollercoaster Run to Fight Cancer! Tijdens deze jubileumeditie op zaterdag 8 juni ren je samen met je vrienden of familie voor onderzoek naar kanker!

Tijdens deze run van 2 of 5 km ren je door Walibi Holland en trotseer je onderweg 3 avontuurlijke attracties; van stoere achtbanen tot een spetterende waterattractie. Samen gaan we de strijd aan en halen we een te gek bedrag op voor Stichting Fight cancer. Wie weet haal jij het hoogste bedrag op en win je ook nog eens te gekke prijzen?!

Met de opbrengsten financiert Stichting Fight cancer kankeronderzoek, zoals het specifieke onderzoek in het Prinses Máxima Centrum. Dit onderzoek richt zich op de ontwikkeling van een smartwatch voor hormoonbehandelingen bij kinderen met een tumor bij de hypothalamus. De Endowatch, zoals deze smartwatch wordt genoemd, heeft als doel de kwaliteit van leven voor deze kinderen aanzienlijk te verbeteren door verstoorde hormoonbalans te monitoren en te reguleren. Door dit initiatief kunnen we de levens van deze kinderen verrijken.
 

Let op: dit jaar rennen we na sluitingstijd van het park! Walibi Holland blijft speciaal voor ons langer open. Hoe tof!

De Friends en Family Run zijn inmiddels uitverkocht. Meedoen met je collega's aan de Business Run? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

De donaties gaan naar:

Win win win!

Haal zo veel mogelijk sponsorgeld op en maak kans op te gekke prijzen! Onder alle deelnemers die minstens €350 euro op weten te halen, verloten wij 2 tickets voor Bright Nights voor aankomend seizoen! Deelnemers die meer dan €500 euro ophalen maken kans op een toegangsbewijs voor de backstage tour van Halloween Fright Nights (inclusief entree tot het park op die dag).

Krijg jij het voor elkaar om het hoogste bedrag op te halen? Geweldig! Dan win je een overnachting voor 4 personen in Walibi Village (incl. toegang tot het park). Bekijk hier alle tips. 
 
Zet ‘m op!

Top fundraisers

Businessteams

Technica ICT

Tot nu toe opgehaald €2,686

I-MOR

Tot nu toe opgehaald €597

Nedflex

Tot nu toe opgehaald €1,612

Red Online Marketing

Tot nu toe opgehaald €1,509

Plus Eemnes

Tot nu toe opgehaald €367

Juliet Interieur

Tot nu toe opgehaald €7,261

Global

Tot nu toe opgehaald €1,584

<3

Tot nu toe opgehaald €0

Mede mogelijk gemaakt door...

Zoek een deelnemer

Foto's & impressie