€12.417 totaal opgehaald!

800 donateurs
181 deelnemers
40 teams

Doe mee aan Rollercoaster Run to Fight Cancer op zondag 11 juni 2023!

Top fundraisers

In 2023 strijden we weer samen to Fight cancer. In samenwerking met Walibi Holland organiseren wij alweer de vierde editie van de Rollercoaster Run to Fight Cancer voor het goede doel. Ren op zondag 11 juni 2023 samen met je familie, vrienden en/of collega’s door Walibi, trotseer 3 attracties en haal geld op voor baanbrekend onderzoek naar kanker. So get up, team up and run!
 
Wat is Rollercoaster Run to Fight Cancer? 
Een toffe run van 2 of 5 km, waarbij je onderweg 3 attracties trotseert. Deelnemers laten zich sponsoren door vrienden, familie en collega’s om zoveel mogelijk geld op te halen voor Fight cancer. Aan het einde van de dag vieren ze het opgehaalde bedrag met een leuke middag in attractiepark Walibi. 

Wat is Fight cancer?
Fight cancer steunt onderzoeken naar de behandeling en genezing van kanker, een ziekte die 1 op 3 mensen treft. In totaal krijgen zo'n 124.000 mensen in Nederland deze verschrikkelijke diagnose per jaar. Dat zijn meer dan 300 mensen per dag.. Fight cancer wil vanuit de liefde voor het leven zoveel mogelijk mensen inspireren om samen onze droom te realiseren: een wereld waarin kanker niet meer dodelijk hoeft te zijn. Met meer onderzoek kunnen we hopelijk toe naar een wereld met minder kanker. Lees hier meer over de onderzoeken die Fight cancer steunt.

Bekijk hier de foto's van Rollercoaster Run to Fight Cancer 2022!


Doe mee                Hoe werkt het?

WIN WIN WIN!

Haal zo veel mogelijk sponsorgeld op en maak kans op te gekke prijzen! Onder alle deelnemers die minstens €350 euro op weten te halen, verloten wij 2 x een jaarabonnement voor Walibi! Krijg jij het voor elkaar om het hoogste bedrag op te halen? Dan win je een overnachting voor 4 personen in Walibi Village (incl. toegang tot het park). Bekijk hier alle tips. 
 
Zet ‘m op!

Business Teams

Bedrijfsnaam

Bedrijfsnaam

Bedrijfsnaam

Bedrijfsnaam

Zoek een deelnemer

Foto's & impressie