Swim to Fight Cancer

Nijmegen

zondag 29 augustus 2021

Tot zien in 2022! 

Sponsoring

Swim to Fight Cancer is een uniek zwemevent in buitenwater dat in diverse plaatsen in Nederland wordt georganiseerd. Iedere deelnemer zet zich in om zoveel mogelijk donaties op te halen voor stichting Fight cancer en daarmee kankeronderzoek van jonge, talentvolle artsen en onderzoekers mogelijk te maken via KWF Kankerbestrijding. Fight cancer wil mensen bewust maken van de noodzaak van kankerbestrijding, ze betrekken bij de strijd tegen kanker en vooral: aansporen tot actie.

Op zondag 29 augustus  zal voor de derde keer Swim to Fight Cancer Nijmegen plaatsvinden in de Spiegelwaal te Nijmegen. Het wordt weer een groot, bruisend evenement voor alle deelnemers, het publiek en de partners. Bovendien past een mooi zwemevenement heel goed in de Spiegelwaal als buitenzwemlocatie van Nijmegen. Het is niet alleen goed om mee te doen maar vooral ook heel erg leuk! Bovenal is het een manier om de onmacht die gepaard gaat met kanker om te zetten in kracht. Voor (ex)patiënten, voor familie, vrienden, collega’s of buren. Voor iedereen die een vuist wil maken tegen kanker.

Uiteraard kost het opzetten van alle faciliteiten veel geld en willen we echt iets bijzonders neerzetten. Het zou geweldig zijn als het bedrijfsleven van Nijmegen en omstreken hieraan bijdraagt. Er zijn veel verschillende mogelijkheden. Hoe mooier we het evenement kunnen maken, des te meer deelnemers en dus ook meer geld voor kankeronderzoek.

Sponsor worden?

Uiteraard omarmt en steunt Nijmegen dit prachtige evenement. Uw bedrijfsnaam mag hier niet ontbreken.  Als sponsor kun je rekenen op ontzettend veel belangstelling! Niet alleen van het publiek en deelnemers maar vanaf mei 2021 ook van (lokale) pers, radio en TV. Zonde toch als uw bedrijfsnaam in het lijstje ontbreekt? Wij informeren u graag over de verschillende sponsorpakketten. Ook zijn er bij het leveren van diensten en/of producten mogelijkheden tot zogenaamde 'barters'.

Contact

Neem contact met ons op voor de sponsormogelijkheden via: sponsoring@nijmegen.swimtofightcancer.nl of direct via Pieter Föllings via 06-21570983