Het Fight cancer team

De dagelijkse organisatie van Fight cancer wordt uitgevoerd door het team Fight cancer, geleid door onze directeur Limore Noach. Zij werkt nauw samen met de Raad van Toezicht en onze denktank van vrijwilligers. Daarnaast wordt zij ondersteund door een stagiaire en vrijwilligers in het land.
Maak kennis met ons team!

Limore Noach- Directeur

Na haar studie Rechten in Amsterdam en New York, begon Limore (40) haar carriére in 2003 bij ING Groep. Na een aantal sales- & marketingfuncties werd zij verantwoordelijk voor het maatschappelijke programma 'ING Chances for Children'. In 2010 vertrok zij wederom naar New York, waar zij als consulant voor UNICEF heeft gewerkt. Daarna werkte zij voor UNICEF in Nederland als business development manager. Sinds juli 2013 is Limore verantwoordelijk voor het dagelijkse bestuurt van Fight cancer. 

"By believing passionately in something that still does not exist, we create it. The noexistent is whatever we have not sufficiently desired."

- Franz Kafka  

Bas Berendsen- Commercie

Bas (50) is heel zijn werkzame leven ondernemer geweest. Begonnen in de reclame in 1996 heeft hij tot vandaag de dag uiteenlopende initiatieven ontwikkeld. Zowel in de dienstensector als daarbuiten. Hij vindt zichzelf een creatief commerciële geest omdat hij dingen kan verzinnen en realiseren. Bas is vanaf het begin bij Fight betrokken en heeft nu een situatie gecreëerd waarbij hij zich volledig kan inzetten.

"My mission in life is not merely to survive, but to thrive; and to do so with some passion, some compassion, some humor and some style. You are never remembered for what you do in business. You are only remembered for what you do in civil life."

- Maya Angelou

Joost Reijns- Projectmanager Swim

Iedereen is uniek en daarom verdiend iedereen een behandeling op maat. Met dit gedachtegoed zet Joost (31) zich in als projectmanager bij Fight cancer. Als topsporter onder de vlag van NOC*NSF was hij werkzaam als zwemmer. Verschillende hoogtepunten werden behaald, waaronder tweemaal zilver op een WK. Het dieptepunt kwam in 2012 toen Joost de diagnose kanker kreeg. De Olympische droom leek ver weg maar in 2015 werd er alsnog een Olympische nominatie afgedwongen. Na zijn topsportcarriére werd zijn studie commerciele economie afgerond en was Joost werkaam als coördinator bij KWF Kankerbestrijding. 

"A dream doesn't become reality through magic, it takes sweat, determination & hard work."

- Colin Powell  

Marije Zuidervaart- Projectmanager

Met een ruime ervaring als event- & projectmanager, conceptontwikkelaar en creatief adviseur bij verschillende event-, communicatie- en mediabureaus is Marije sinds 2010 voor zichzelf begonnen. Na diverse projecten, voor onder andere Glory, Stichting Weet Wat Je Besteedt, Endemol Events, Giro555, de NOS en het opzetten van 2 eigen horecazaken, heeft zij zich in 2018 ingezet als projectleider van de Swim to Fight Cancer Stichtse Vecht. Gedurende dit traject ontstond er een echt Fighters hart en sindsdien is Marije vast onderdeel van het Fight team. 

"It's kind of fun to do the impossible."

-Walt Dinsney 

Raad van Toezicht

De Raad van Toezicht houdt toezicht op het beleid van de directeur en op de algemene gang van zaken binnen de organisatie. Zij adviseert de directie gevraagd en ongevraagd en beoordeelt jaarlijks het functioneren van de directeur. De Raad van Toezicht heeft 3 leden en worden voor een termijn van 2 jaar benoemd. Leden van de Raad van Toezicht zijn niet in dienst van Stichting Fight cancer en ontvangen geen salaris. Wel hebben zij recht op vergoeding van de onkosten; daarvan wordt in praktijk geen gebruik gemaakt.

Bekijk hier de Raad van Toezicht