Tussenstand: €5.372

269 donateurs
22 deelnemers
8 teams

Update: Swim to Fight Cancer Amersfoort helaas ook niet in 2021

De wereld staat nog steeds op zijn kop, de corona pandemie is nog in volle gang. Maar er is inmiddes ook weer wat licht aan het einde van de tunnel. 

Ondanks de steeds beter wordende vooruitzichten hebben wij helaas besloten Swim to Fight Cancer Amersfoort 2021 toch te verplaatsen naar 2022! Wat een moeilijke beslissing... met pijn in ons hart maar omdat we geloven dat dit het beste besluit is. Wij kunnen op dit moment niet de voorbereidingen treffen die we zouden willen en de onzekerheid blijft voor ons te groot.

Het verplaatsen neemt niet weg dat Stichting Fight cancer nog steeds geld nodig heeft om de onderzoeken te steunen. Want ook vandaag krijgen, ondanks het Corona virus, 312 mensen in Nederland de diagnose kanker. Is er een actie die je toch nog kunt doen in deze tijd, doen! Ook wij zijn daar nog over aan het nadenken.  

De inschrijving van deelnemers blijft staan voor de nieuwe datum in 2022. Reeds ingezamelde donaties blijven staan en gaan naar de geselecteerde onderzoeken van Fight cancer voor KWF Kankerbestrijding. 

Mocht je vragen of ideeën hebben, mail ons dan op info@amersfoort.swimtofightcancer.nl

Wij gaan aan de slag om weer een datum vast te leggen voor ons evenement in 2022 en gaan er dan een geweldige dag van maken samen!!

#lovelifefightcancer #staysafeTop fundraisers

Aftermovie Swim 2019

Met dank aan Monique Westendorp voor het maken van de foto's

Zwem je mee met of doneer je voor Swim to Fight Cancer Amersfoort

...een recreatief zwemevent in het stads decor van Amersfoort waarbij deelnemers en teams uit de regio Eemvallei zoveel mogelijk donaties ophalen voor Fight cancer, een stichting die fondsen werft voor wetenschappelijk kankeronderzoek en preventie via KWF Kankerbestrijding. Doe mee en help er voor te zorgen dat kanker in de toekomst geen dodelijke ziekte meer is.

Parcours Swim Amersfoort