Doe mee!

Iedereen vanaf 10 jaar kan zich aanmelden om mee te zwemmen tijdens Swim to Fight Cancer. Wanneer je je aanmeldt krijg je je eigen actiepagina op onze website, waarop je kan vermelden waarom jij meedoet. Je kunt al je vrienden, collega’s, familieleden en kennissen vragen om jou te sponsoren voor deze prestatie. Zo halen we gezamenlijk geld op, om samen onze droom waar te maken: een wereld waarin kanker hopelijk geen dodelijke ziekte meer hoeft te zijn. 

Volwassenen

Iedere deelnemer aan Swim to Fight Cancer Amersfoort ontvangt: gratis trainingen in het bosbad, een badmuts (dragen is verplicht vanuit de organisatie), een handdoek en een welverdiende medaille. Verfrissingsposten en entertainment aan het parcours zorgen voor de nodige ondersteuning.

Afstand: 2 kilometer

Minimaal 16 jaar & in het bezit van zwemdiploma A&B

Inschrijfgeld:
- Early Duck -
April & mei € 50,00 + je ontvangt een badjas
Juni & Juli & Augustus € 50,00

Late Duck: September € 75,00


Junioren

 Junioren zwemmen verplicht met een Saferswimmer, die door de organisatie tijdens de Swim ter beschikking worden gesteld. Daarnaast dient een ouder of verzorgen een toestemmingsverklaring te tekenen. Hierover krijg je na inschrijving meer informatie. 
Alle deelnemers van Swim to Fight Cancer Amersfoort ontvangen: gratis trainingen in het bosbad, een badmuts (het dragen in verplicht vanuit de organisatie), na het zwemmen een handdoek en een welverdiende medaille

Afstand: 500 meter

Minimaal 10 jaar & in het bezit van zwemdiploma A&B

Inschrijfgeld: €25,-

Business Team

Vorm een team samen met collega’s of relaties! De kosten van een Business team bedragen € 1.000,- (excl. BTW), waarvoor je een team kan vormen met maximaal 8 personen. Voor € 1.000,- ontvangt ieder team onder meer*: 

8 startbewijzen (incl  badmuts, handdoek en foto moment bij de finish)

Eigen actiepagina & vermelding op overzichtspagina Business teams

Overhandiging eigen cheque opgehaalde bedag

Small business team/ adoptie jeugdteam

Bij deze optie heb je de keuze om een small business team (4 senioren startbewijzen) of een jeugd team te adopteren. Dit mag een team zijn die je zelf aanleverd of wij kunnen jouw bedrijf koppelen aan een team. Voor 250 euro kan je dus een jeugd team blij maken of een small business team laten starten.

Afstand: 500/ 2000 meter

Naam verbonden aan small business team (4 pers) of jeugdteam 

Sponsorkosten: €250,-

Vrijwilligers

Wil je niet meezwemmen maar wel je steentje bijdragen? Kom in actie en meld je aan als vrijwilliger! Naast deelnemers en sponsoren hebben we voor het slagen van dit evenement namelijk ook heel veel vrijwilligers nodig die zich willen inzetten voor Swim to Fight Cancer. Wil jij ons enthousiaste team versterken en bijdragen aan een fantastisch evenement, dan kan je bijvoorbeeld helpen bij:

De op- en afbouw van het terrein

Ontvangst en registratie van deelnemers

Sponsorwerving

Of iets anders waar jij goed in bent!

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Fight cancer