Koppel jouw bedrijf aan een maatschappelijk doel!

Om Swim to Fight Cancer op een financieel gezonde manier te kunnen organiseren, zijn wij sterk afhankelijk van sponsoren. Deze sponsorgelden worden namelijk, samen met de inschrijfgelden van deelnemers en mogelijke subsidies, gebruikt om de kosten van het event te dekken. Door ons initiatief te sponsoren koppel je jouw bedrijf niet alleen aan een maatschappelijk doel, maar zetten jullie je ook direct in voor een wereld waarin kanker geen dodelijke ziekte meer is.

Als sponsor van Swim to Fight Cancer kun je rekenen op veel toeschouwers en (media)aandacht. Bekijk hieronder onze standaard sponsorpakketten, maar we weten dat elk bedrijf anders is. Daarom gaan we graag onder het genot van een kop koffie het gesprek aan om te kijken waar jullie behoefte aan hebben!

Meedoen als Businessteam

Op zoek naar een unieke teambuildingsactiviteit met collega's of relaties? Doe mee met een Businessteam en haal samen geld op voor baanbrekend kankeronderzoek! De kosten van een Businessteam bedragen € 1.000,- (excl. BTW). Hiervoor ontvangt elk businessteam onder andere: 

  • 8 startbewijzen 
  • Eigen teampagina & logovermelding op de overzichtspagina van businessteams
  • Een fotomoment tijdens de uitreiking van jullie cheque
  • Jouw bedrijfslogo zichtbaar op onze socials en op de LED schermen tijdens de SWIM Amersfoort

Sponsorpakketten

Een van deze jasjes zit jouw bedrijf vast als gegoten en uiteraard krijg je voor jouw sponsoring mooie dingen van ons terug. 

Naast sponsoring in cash zijn producten en/of diensten ook welkom! Denk aan de inzet van vrijwilligers voor het event, materialen voor de opbouw van het evenement, sportkleding, etc. Bij sponsoring in natura maken we samen een inschatting van de geldwaarde van de goederen en/of diensten om te bepalen welk sponsorpakket daarbij past. Bedragen van de sponsorpakketten zijn exclusief BTW.

Vrienden van de SWIM - €250,-

Word een vriend van de SWIM!

Sponsor 10 startbewijzen voor een vereniging of school.

Krijg vermelding van jouw logo op onze socials en op de LED schermen tijdens de SWIM Amersfoort.

Hoofdsponsoren - €4.000,-

Word hoofdsponsor van de SWIM!

Logovermelding op onze website en socials

Veel outdoor vermelding tijdens de SWIM Amersfoort op onze LED schermen, banners en op de vrijwilligers t-shirts

Een uitnodiging voor de LoveLife Borrel (georganiseerd door Fight landelijk)

Onze sponsoren