Swim to Fight Cancer
Breda

Zondag 12 september 2021

Tussenstand: €12.711

1.357 donateurs

658 deelnemers

Jouw Smoel op een Stoel bij NAC

Samen zetten we kanker buitenspel!

Swim to Fight Cancer Breda, NAC Breda en NAC-Supportersvereniging slaan de handen ineen om aandacht te vragen voor kanker. Samen gaan we de actie Smoel op de Stoel organiseren, waarbij een foto van jouw smoel (of van een dierbare, vriend, familielid) op een stoel in het NAC-stadion wordt geplaatst. Op 1 februari 2021 speelt NAC Breda tegen Almere City FC en willen wij het gehele stadion vol krijgen met portretfoto’s, zodat het stadion ook in tijden van corona, weer eens vol kan zitten. Op deze manier vragen we aandacht voor kanker en voor al die mensen die nu met kanker te maken hebben. Met een Smoel op de Stoel steun je onderzoek naar kanker en zetten we samen kanker buitenspel! Kijk snel op www.smoelopdestoel.nl en doe met ons mee!

Burgemeester Paul Depla duikt 4 juli a.s. het water in voor jou

Hij doet dit niet alleen maar samen met wethouder Daan Quaars en oncoloog Hans Westgeest van het Amphia, tevens ambassadeur van onze Swim Breda.Deze zgn. proloog voor Swim to Fight Cancer 2021 doen zij niet voor niets. Door corona kon in 23 steden de swim helaas niet doorgaan. Voor kankeronderzoek is dit een enorme financiële strop geweest. Want onderzoek naar kanker blijft nog iedere dag van belang omdat er dagelijks nog steeds mensen sterven aan deze rotziekte. Met deze actie willen zij geld ophalen voor een specifiek kankeronderzoek maar ze geven zo ook een belangrijke symbolische boodschap af aan hun burgers, namelijk: Wij zijn er voor jou, wij zien je, we laten je niet in de steek. Dit jaar gaan we niet massaal het water in, maar in gedachten wel. Voor jou!!!”
Voor deze actie is een speciale donatiepagina in het leven geroepen. Zie hier: Burgemeesters actie 

Swim to Fight Cancer Breda heeft het besluit genomen om de 2e editie te verplaatsen naar zondag 12 september 2021. We vinden het ten tijde van deze crisis ongepast medewerking te vragen van Bredase ondernemers, scholen en het Amphia. Daarbij houden we te allen tijde rekening met het welzijn van onze deelnemers en bezoekers en die kunnen we nu niet garanderen. Geld is nog steeds hard nodig voor onderzoek naar kanker. We gaan er in 2021 een fantastische 2e editie van maken. We wensen iedereen veel sterkte in deze tijden. Blijf gezond, houd afstand en zorg goed voor elkaar. Tot in 2021!  

Doneer of steun jouw fighter(s)

Top fundraisers

Inspiratiefilmpjes 2019 van bekende Bredanaars 

Onze drijvende krachten