Let op: inschrijven is niet meer mogelijk!

Iedereen vanaf 8 jaar (in bezit van zwemdiploma A en B) kan zich aanmelden om mee te zwemmen tijdens Swim to Fight Cancer Breda. Wanneer je je aanmeldt, krijg je je eigen actiepagina op onze website, waarop je kan vermelden waarom jij meedoet. Je kunt al je vrienden, collega’s, familieleden en kennissen vragen om geld te doneren voor deze prestatie. Zo halen we gezamenlijk geld op, om samen onze droom waar te maken: een wereld waarin kanker geen dodelijke ziekte meer hoeft te zijn. 

Volwassenen

Iedere deelnemer aan Swim to Fight Cancer ontvangt: gratis trainingen, een badmuts (dragen is verplicht vanuit de organisatie), een handdoek, een gaaf t-shirt, een welverdiende medaille en een toegangsbewijs voor de thuiswedstrijd van NAC tegen Top Oss op vrijdag 19 augustus. Verfrissingsposten en entertainment aan het parcours zorgen voor de nodige ondersteuning.

Afstand: 2 kilometer

(Wanneer je liever 1 kilometer zwemt, is dat uiteraard ook een optie. Halverwege ligt een boei in het water, waar je kunt omkeren).

Minimaal 16 jaar & in het bezit van zwemdiploma A

Inschrijfgeld: € 49 
(let op: dit is een Early Duck tarief dat geldig is tot 1 juli 2022).

Junioren

Onder toeziend oog van suppers en de reddingsbrigade is het voor kinderen niet verplicht om samen met een begeleider te zwemmen. Junioren zwemmen verplicht met een Saferswimmer, die door de organisatie tijdens de Swim ter beschikking worden gesteld. Daarnaast dient een ouder of verzorger een toestemmingsverklaring te tekenen. Hierover krijg je na inschrijving meer informatie.

Afstand:
250 meter (8 en 9 jaar)
500 meter (10 t/m 15 jaar)

Minimaal 8 jaar én in het bezit van zwemdiploma's A en B

Inschrijfgeld: € 15

(let op: dit is een Early Duck tarief dat geldig is tot 1 juli 2022).

Business Teams

Vorm een team samen met collega’s of relaties! De kosten van een Business team bedragen € 1.000 (excl. BTW), waarvoor je een team kan samenstellen met maximaal 10 personen. Voor € 1.000 ontvangt ieder team onder meer: 

Tien startbewijzen (incl. badmuts, handdoek, medaille bij de finish en een toegangsbewijs voor een thuiswedstrijd van NAC).

Eigen actiepagina & vermelding op overzichtspagina Business teams

Trainingen (houd hiervoor de website en nieuwsbrieven in de gaten)

Vrijwilligers

Wil je niet meezwemmen maar wel je steentje bijdragen? Kom in actie en meld je aan als vrijwilliger! Naast deelnemers en sponsoren hebben we voor het slagen van dit evenement namelijk ook heel veel vrijwilligers nodig die zich willen inzetten voor Swim to Fight Cancer. Wil jij ons enthousiaste team versterken en bijdragen aan een fantastisch evenement, dan kan je bijvoorbeeld helpen bij:

De op- en afbouw van het terrein

Ontvangst en registratie van deelnemers

Sponsorwerving

Of iets anders waar jij goed in bent!