Sponsoring

Samenwerkingspartner

De opbrengst voor Swim to Fight Cancer Breda wordt bijeengebracht door de donaties die door de deelnemers verzameld worden vanuit hun netwerk. (familie, vrienden, collega's, clubgenoten, klasgenoten, etc.) Deze opbrengst wordt 100% doorgegeven aan de Stichting Fight Cancer. Uiteraard kost de opzet van faciliteiten veel geld derhalve doen wij een beroep op het bedrijfsleven van Breda en omstreken. Hoe krachtiger de opzet, des te meer deelnemers en dus meer geld voor kankeronderzoek. De Swim to Fight Cancer Breda komt tot stand met behulp van het inschrijfgeld van deelnemers én van diverse sponsoren en sponsoring in natura. Met deze bijdragen wordt het evenement georganiseerd en kunnen we voldoen aan alle veiligheidsregels! 

Wil je ons steunen?

Als sponsor van de Swim of de Junior Swim kun je rekenen op veel toeschouwers en media aandacht. Uiteraard omarmt en steunt de gemeente Breda ook dit prachtige evenement. Jouw bedrijfsnaam mag hier niet ontbreken. Hieronder een aantal sponsorpakketten. Ook zijn er bij het leveren van diensten en/of producten barter mogelijkheden. Hierbij zijn er verschillende mogelijkheden.

 • Je kunt als bedrijf of organisatie commitment tonen door een inspanningsverplichting aan te gaan voor het werven van een X-aantal deelnemers of vrijwilligers en hiervoor garant te staan. Je neemt een X-aantal kaarten af bij Swim to Fight Cancer Breda en stelt de kaarten die je niet gebruikt beschikbaar voor publieksacties vanuit Swim to Fight Cancer Breda. In deze actie wordt dan uiteraard de naam van jouw organisatie meegenomen.

 • Je kunt als bedrijf of organisatie een geldelijke bijdrage leveren aan de organisatie van Swim to Fight Cancer Breda, bijvoorbeeld als boeisponsor.

 • Door ‘in natura’ met verschillende organisaties samen te werken houden we de begroting zo laag mogelijk. Deze organisaties (suppliers) leveren diensten of producten en krijgen daar exposure en een X-aantal tegenprestaties voor terug. Deze diensten en producten variëren van broodjes en koffie tot en met vervoer, verfrissingsposten en entertainment aan het parcours. Binnenkort meer hierover op deze site.

 • Deelname met een businessteam: een pakket t.b.v. 1 business teams à € 1.000,-  (ex. BTW). Dit team heeft dan maximaal 5 zwemmers en men krijgt een teamfoto met logo, vermelding op de website, regelmatige vermelding via social media. Behalve businessteams onderscheiden we sponsors in diverse categorieën, vanaf € 250,-. Hieronder enkele maatwerkmogelijkheden die we graag met je bespreken.
  • Boeien met logo en op parcours.
  • Spandoeken met logo langs parcours.
  • Sponsoring van kinderen en/of teams zonder eigen financiële middelen (door organisatie geselecteerd).
  • Sponsoring van individuele deelnemers.
  • Sponsoring in natura.

Interesse om met ons samen te werken? Neem dan contact met ons op via e-mail

Swim to Fight Cancer: Love Life. Fight Cancer. 

Swim to Fight Cancer is een bijzonder zwemevent in buitenwater dat in diverse plaatsen in Nederland wordt georganiseerd. Iedere deelnemer zet zich in om zoveel mogelijk donaties op te halen voor stichting Fight cancer en daarmee kankeronderzoek van jonge, talentvolle artsen en onderzoekers mogelijk te maken via KWF Kankerbestrijding. Fight cancer wil mensen bewust maken van de noodzaak van kankerbestrijding, ze betrekken bij de strijd tegen kanker en vooral: aansporen tot actie.

Doe met ons mee en ga het water in op 1 september 2019 in de haven en singels van Breda. Schrijf je hier in. Early ducks betalen een lager bedrag. 

Drijvende krachten

test

Vrienden