Drijvende krachten

Sponsoring

De opbrengst voor Swim to Fight Cancer Breda wordt bijeengebracht door donaties die door de deelnemers verzameld worden vanuit hun netwerk; familie, vrienden, collega's, clubgenoten, klasgenoten, etc. Deze opbrengst komt op een separate bankrekening terecht en gaat 100% door naar kankeronderzoek, geselecteerd door Fight Cancer, onder controle van het KWF. De organisatie van het evenement maakt gebruik van een andere bankrekening. Hierop komen de inschrijfgelden terecht van de deelnemers, sponsorbedragen van het bedrijfsleven en subsidies. Daarvan betalen wij het evenement. Uiteraard kost de opzet van faciliteiten veel geld derhalve doen wij een beroep op het bedrijfsleven van Breda en omstreken. Wij willen immers het inschrijfgeld zo laag mogelijk houden! Hoe krachtiger de opzet, des te meer deelnemers en dus meer geld voor kankeronderzoek. De Swim to Fight Cancer Breda is in 2019 tot stand gekomen met de support van 83 bedrijven en instellingen uit Breda en omstreken die ons financieel of in nature hebben gesponsord. Dit willen wij ook in 2021 bereiken! Doe je met ons mee?

Wil je ons steunen?
Als sponsor van de Swim 2021 kun je rekenen op veel toeschouwers en media aandacht. Uiteraard omarmt en steunt de gemeente Breda ook dit prachtige evenement. Jouw bedrijfsnaam mag hier niet ontbreken.

  • Door ‘in natura’ met verschillende organisaties samen te werken houden we de begroting zo laag mogelijk. Deze bedrijven, instellingen, verenigingen leveren diensten of producten en krijgen daar exposure voor terug. Deze diensten en producten variëren van broodjes en koffie, douches, podia, pontons, toiletten, drukwerk tot en met vervoer, kennis, verfrissingsposten en entertainment aan het parcours. Enfin, alles wat je kunt bedenken wat er voor een dergelijk evenement nodig is.
  • Deelname met een businessteam: een pakket t.b.v. 1 business teams à € 500,00 (ex. BTW). Dit team heeft dan maximaal 5 zwemmers en men krijgt een teamfoto met logo, vermelding op de website, regelmatige vermelding via social media.
  • Beschikbaar stellen aantal startbewijzen voor kinderen en/of teams zonder eigen financiële middelen, door organisatie geselecteerd of zelf aan te dragen.
  • Boeien met logo op parcours, plaatsen van spandoeken langs parcours, sponsoring in geld.

Wij werken niet met 'sponsorpakketten' omdat wij altijd zoeken naar de samenwerking, de win-win. Wij komen dan ook graag langs om onder het genot van een kop koffie te bespreken waar wij beiden blij van worden. 

Interesse om met ons samen te werken? Neem dan contact met ons op via e-mail

Samenwerkingspartners

Vrienden