Vrijwilligers

Zonder vrijwilligers geen evenement
Zonder handen, voetjes en een lach zijn we nergens als organisatie. Dus wil jij ons helpen als vrijwilliger in het weekend van 12 september 2021? Dat kan en dat vinden we super fijn. We hebben heel veel taken, voor ieder wat wils. Op- en afbouwers van het event, toezichthouders, begeleiders, bezetting inschrijving- en infobalies, catering, ontvangst van zwemmers, handdoeken en medailles, etc. Ook in de periode voorafgaand aan het event hebben we helpende handjes nodig. Met andere woorden: Heb je interesse om te helpen dan kunnen we jou heel goed gebruiken en zorgen we er samen voor dat dit event ook dit jaar weer een succes gaat worden!

Heb je interesse om bij ons aan boord te stappen als vrijwilliger?
Meld je dan als vrijwilliger aan via de Doe mee knop. Na de inschrijving neemt de vrijwilligerscoördinatie contact met je op. Met elke vrijwilliger wordt een overeenkomst gesloten. Daardoor ben je meteen verzekerd tijdens je werkzaamheden voor de Swim. Gegevens die worden opgenomen:

  • NAW gegevens
  • Jouw taken

Goed om te weten
We streven wederom naar een rookvrij event omdat we als organisatie roken en kanker een bijzonder gekke combinatie vinden. Dat is de reden dat we vrijwilligers vragen niet te roken tijdens hun werkzaamheden gedurende van het event. Daarnaast mogen er geen alcoholische dranken worden geconsumeerd en is het nuttigen van etenswaren in het bijzijn van bezoekers niet toegestaan. Iedere vrijwilliger krijgt:

  • Een T-shirt met eigen naam.
  • We regelen iets voor jouw eten en drinken tijdens het werken voor het event
  • En gratis plezier door het werken in een fantastisch team.