Informatie

Wat is het?

Op zondag 8 september krijg je de kans om mee te doen met de Nijmeegse editie van Swim to Fight Cancer, een unieke zwemtocht van 500, 1500 of zelfs 3000 meter, in de Spiegelwaal van Nijmegen!

Samen met de stichting Swim to Fight Cancer, de plaatselijke organisatie, tientallen andere vrijwilligers en honderden deelnemers ga je de strijd aan tegen kanker. Bovendien past een mooi zwemevenement heel goed in de Spiegelwaal als nieuwe buitenzwemlocatie van Nijmegen. Samen met de andere Swim to Fight Cancer steden ambieert Nijmegen e.o. om er met het bedrijfsleven, scholen en verenigingen, deelnemers en bezoekers een sfeervol en fantastisch evenement voor het goede doel van te maken met een opbrengst van wereldformaat.

 

Swim to Fight Cancer biedt jou de unieke combinatie van sportief plezier en samen presteren binnen een indrukwekkend stadsdecor. Deelname aan de zwemtocht en de voorbereiding hierop vormen natuurlijk een persoonlijke uitdaging, maar deze krijgt binnen de bredere context van het evenement ook een maatschappelijke betekenis. Langs het parcours zijn muziek en optredens motiverend voor deelnemers en leuk voor het publiek. Supporters kunnen vanaf de kant en vanaf de Lentloper brug meewandelen met de zwemmers en ze aanmoedigen met roeptoeters en spandoeken!

Jij doet toch ook mee? Schrijf je in als deelnemer of samen met vrienden en familie, of meld je samen met je collega’s aan als één bedrijfsteam en ontvang tevens geweldige exposure voor je bedrijf! Ben je nog te jong om met de volwassenen mee te zwemmen? Geen probleem! Voor jonge sportievelingen hebben wij ook mogelijkheden. Kijk op het inschrijfformulier voor de voorwaarden.

Samen kunnen we ervoor zorgen dat de oudste stad van Nederland óók een sterke vuist kan maken in de strijd tegen kanker! 

Love Life Fight Cancer

Bereikbaarheid

Klik hier