Swim to Fight Cancer
Nijmegen

8 september 2019

Tussenstand: €???

3.611 donateurs

Swim to Fight Cancer Nijmegen

Hét recreatieve zwemevenement in stadsdecor! Deelnemers en teams halen zoveel mogelijk donaties op voor Stichting Fight cancer. Deze stichting werft fondsen voor wetenschappelijk kankeronderzoek en preventie via KWF Kankerbestrijding. Doe jij mee? Samen zorgen we dat kanker in de toekomst geen dodelijke ziekte meer is! Schrijf je in of doneer!

KLIK HIER VOOR HET LAATSTE NIEUWS

Deelnemers, van jong (geboortejaar 2010) tot oud kunnen mee zwemmen om geld in te zamelen voor meer onderzoek naar kanker. Er zijn afstanden voor jeugd en volwassenen. Kijk onder Informatie inschrijving voor informatie.

DOE MEE  DONEER NU

Meezwemmen
Je levert daarmee niet alleen een bijzonder sportieve prestatie, maar je draagt óók je steentje bij aan het goede doel. Als deelnemer haal je namelijk zoveel mogelijk donaties op voor Stichting Fight cancer.

Met behulp van deze donaties kunnen in het bijzonder onderzoeken gefinancierd worden voor jonge, talentvolle onderzoekers, die werken aan betere behandelmethoden tegen kanker zodat op een dag deze ziekte niet meer dodelijk hoeft te zijn. Bekijk bijvoorbeeld het filmpje van onderzoeker Mark Rijpkema van het Radboudumc Nijmegen.

Vorig jaar was de opbrengst totaal (Swim, donateurs, sponsors en veiling) €159.493,61. We hebben de ambitie dat bedrag dit jaar met elkaar te verdubbelen.

Aftermovie 2018