Jolanda Schuijl

LoveLife run | Breda

My Activity Tracking

1,073
kms

My target 0kms

Ik kom dit jaar weer in actie voor Fight cancer

Dit jaar ga ik weer meedoen met LoveLife Run Breda om geld op te halen voor kankeronderzoek. Dat is heel hard nodig, want nog steeds krijgen in Nederland zo'n 14 mensen per uur de diagnose kanker. 

Sponsor mij en help daarmee Fight cancer met de financiering van belangrijk onderzoek naar kanker. Fight cancer en ik zijn jou heel erg dankbaar!

My Achievements

Zelf een eerste donatie gedaan

Pagina gedeeld op social media

Blog bericht geschreven

Profielfoto toegevoegd

Streefbedrag gehaald

Streefbedrag hoger dan €500

Team gemaakt

Eerste 5 donaties binnen!

My Updates

Twaalfde training LoveLife Run

Sunday 28th May

Training LoveLife Run week 12 ...

De laatste training voor de LoveLife run Breda 2023  zit er op. Wat hebben onze kanjers of hoofdrolspelers hun best gedaan en wat zijn ze gegroeid in de afgelopen 12 weken. Van niet hardlopen, geen conditie naar 5 km aan een stuk  !!

Ook voor mij was het weer goed om rustig op te bouwen na alle narigheid met mijn knie. Het lijkt er op dat ik weer een beetje sneller loop maar als ik iets te veel geef dan betaal ik daar wel een prijs voor. Afgelopen woensdag 3 km  binnen 20 minuten gelopen, prima tijd, dat was lamg geleden maar de volgende 2 km ,ijn dan dramatisch. Ik moet goed gaan leren om te doseren.

Tijdens de training wilden we zolang mogelijk, als het even kan, de hele ronde rondom het Houtse Meer, in een stuk blijven rennen. Ik speel weer voor fotograaf en ren daardoor in het begin tussen de groepjes heen en weer. In de eerste km is dat nog wel te doen want de groep blijft aardig bij elkaar. Maar wanneer de snelheid toeneemt wordt dat lastiger, weinig foto's dus vandaag.

Ik ren dus een paar keer op en neer, even naar voren dan stoppen voor foto's tot de laatste voorbij is en dan weer terug naar voren. Af en toe loop ik even met iemand mee, even kletsen, kijken of het gaat en dan weer door. Tijdens het lopen naar de groep voor me gaat mijn snelheid omhoog. Ik heb zelfs 2 minuten onder de 6 minuten per km gelopen. Dat is me bog nooit gelukt !!

We rennen deze training netjes uit, iedereen komt voldaan binnen,. We geven elkaar high files, de generale repetitie zit er op. Volgende week zondag, 4 Juni gaat het gebeuren, dan mag iedereen stralen.

Na de run is het tijd voor een drankje. We zitten met z'n allen lekker in de achtertuin van Woods. Iedereen blijft lang zitten, als er gevraagd wordt of we nog wat willen drinken gaan de meesten weg. We blijven met vieren over. Na het tweede drankje is het al bijna lunchtijd. We blijven zitten en genieten samen nog van een heerlijke lunch. Dat was een mooie afsluiting van een gezellige training.

Volgende week zondag, 4 Juni, op cancer survivor day gaan we met alle survivors deze dag maar ook het leven vieren ! We gaan hardlopen vanaf revalidatiecentrum Revant in Breda. De route loopt naar het Amphia en dan weer terug naar Revant. Een ronde is 2,5 km dus iedereen komt minstens 2x voorbij.

Het belooft een gezellige, feestelijke maar ook emotionele middag te worden. Mocht je in de gelegenheid zijn dan zou het leuk zijn om te komen kijken om de deelnemers aan te moedigen, dat hebben ze verdiend !

Mocht je ook nog in de gelegenheid zijn om te sponsoren dan kun je dit via onderstaande link doen.

https://www.fightcancer.nl/s/12148/19440

Elfde training LoveLife Run

Wednesday 24th May
LoveLife Run training week 11 ...

Het zonnetje scheen deze ochtend al lekker en ook de temperatuur was niet verkeerd. Met dit weer is het heerlijk om in het bos te trainen en dat zouden we ook gaan doen vandaag.

Startpunt was deze keer weer ergens anders omdat we na afloop graag met een grote groep wat willen drinken. We vertrekken daarom vanaf Beum in Dorst.

De bedoeling is een ronde rond het water en dan 30 minuten aan een stuk hardlopen. Ieder op zijn/haar eigen tempo. Ik start vooraan en loop een stuk lekker mee. Maar dan wordt het tijd om foto's te maken. Ik blijf wachten tot de laatste lopers voor ij zijn en sluit weer aan. Ik werk me weer terug naar de voorkant van de groep. 

Even later doe ik hetzelfde, even vooruit lopen en dan filmen en foto's maken. Ik wacht weer op de laatsten en loop met hen mee. We kletsen wat, ik ren door naar het volgende groepje. Maar vanwege pijnklachten stopt een loper met hardlopen en gaat wandelen. Ik wandel gezellig mee. Het pad is bezaaid met wortels en stronkjes, daarom is het wel verstandig om even rustig aan te doen.

Als het pad weer wat platter wordt gaan we weer hardlopen. Helaas lukt het haar echt niet meer en ik ga verder op naar de volgende. Ik kom de volgende loper tegen en we kletsen rustig verder. We lopen heerlijk in de zon, eigenlijk is het best warm, dus duiken we weer het bos in maar dit paadje is nog erger. Boomstronkjes, wortels het pad ligt er helemaal vol mee. We wandelen daarom lekker verder. 

Ooknu wordt het pad beter en gaan we rennen maar dan worden we teruggefloten, we waren verkeerd gelopen en zijn terug gegaan naar de laatste groep. Terwijl we met z'n tienen  door het bos liepen bleek dat we in eerste instantie toch goed zaten. Oeps verdwaald, hahaha. We wandelen rustig verder en weten uiteindelijk toch bij het startpunt te komen. 

We verbouwen het terras zodat iedereen bij een tafel kan en bestellen iets te drinken. Na een klein half uurtje zetten we weer alles terug op zijn plaats. Dit was een heerlijke ochtend.

Tiende training LoveLife Run

Wednesday 17th May

Training LoveLife Run week 10 ...

De laatste trainingen zijn aangebroken, over 3 weken is het zover, de derde LoveLife run Breda 2023. Wat hebben we weer een leuke groep en wat een bijzondere verhalen zijn er in de afgelopen weken gedeeld.

Inmiddels zijn we zover dat (bijna) iedereen het grootste gedeelte van de 5 km hardlopend zal volbrengen. Er zijn jammer genoeg dit jaar een paar pech gevallen en die kunnen door blessure lees beter niet te veel hardlopen. Maar ook deze toppers zijn er gewoon om mee te trainen, kanjers zijn het !!

De donaties gaan gelukkig ook goed, het mag altijd meer uiteraard, want het opgehaalde geld gaat naar een ontzettend mooi onderzoek  voor jongeren en jongvolwassenen (18 - 39 jaar).

De training was super, eerst een heel stuk rennen, zonder te stoppen. We kwamen voorbij de koeien en hebben heerlijk rond de plas gelopen. Het weer zat mee, heerlijk ! Na het rondje om de plas kwam er natuurlijk nog een toetje. Er zijn wat hoogteverschillen en daar gaan we natuurlijk gebruik van maken. We mogen tig keer op en neer rennen. Daarna weer rustig terug naar de parkeerplaats.

Volgende week  gaan we weer hier trainen maar starten we vanaf een ander punt zodat we ook nog even na kunnen kletsen.

Negende training LoveLife Run

Saturday 6th May

Training LoveLife Run week 9 ...

Vanochtend hebben we met de trainingsgroep Oosterhout, voor LoveLife run Breda 2023 ,weer bij een andere locatie getraind. Het startpunt was bij het  pannenkoekenhuis de Hannebroeck. In de buurt ligt een bos, open veld, wat heuvels en vooral veel zand. En als er zand is dan kaan het wel eens een zware training worden .....

Afgelopen weekend in Disney werd ik wat verkouden en ik heb nog wat last van de laatste restjes hooikoorts. Door de vakantie en de drukke dagen op het werk heb ik bijna twee weken niet gelopen. Gisteren eindelijk mijn huiswerk gedaan en dat viel vies tegen. Na drie kilometer lukte het hardlopen bijna niet meer en ben ik maar verder gaan wandelen.

Vandaag zou een pittige training worden, we gaan rennen en krijgen een voorgerecht en toetje ! Vorig jaar hadden we deze teaining ook en k zag er daarom wel een klein beetje tegenop. Het voorgerecht bestond uit een flinke klim over de heuvels richting de open vlakte met redelijk goed begaanbare paden. Wel uitkijken voor gaten en boomwortels, maar het is goed te doen. Ons rondje duurt ongeveer 2 km.

En dan is het even tijd om uit te rusten en het toetje. We staan bovenop de zandheuvel en krijgen de opdracht 10x naar beneden en natuurlijk ook naar boven. Ik blijf nog even kletsen maar moet er dan toch ook aan geloven. Ik weet niet precies hoever ik ben gekomen, maar als ik op Strava kijk zijn het er 7 geweest !iedereen heeft het geweldig gedaan vandaag.

Met rood aangelopen hoofden wandelen we terug naar de parkeerplaats en ronden we noe maar voldaan de training af. Helaas voor ons is het pannenkoekenhuis nog niet open, dus geen afsluitend theekransje vandaag.

Disneyland Parijs

Tuesday 2nd May

Disneyland Parijs...

Dit weekend even geen LoveLife Run training maar een paar dagen Disneyland Parijs met het hele gezin. Erg fijn om weer eens met z'n allen bij elkaar te zijn.

Op koningsdag zijn we vroeg vertrokken maar door enorm veel file in België kwamen we pas laat aan. We kunnen het hele stuk in 4 uur rijden maar het werd ruim 5,5 uur. Maar maakt niet uit, het was heerlijk om weer door de Disney poorten heen te stappen.

We zijn in alle attracties, die we leuk vinden meerdere keren geweest en hadden op de laatste avond, in de allerlaatste attractie toch een beetje pech. Crush Coaster, een achtbaan die binnen in het donker is, waarvan de karretjes ronddraaien, liep vast en we moesten geëvacueerd worden. Best leuk om een achtbaan die je normaal niet kan zien ineens in het licht te zien. Door de evacuatie zijn we ook nog achter de schermen geweest, altijd leuk.

Vlak voordat we weer naar huis reden hebben we onze abonnementen weer verlengd. Het komende jaar zullen er dus zeker nog wat Disney tripjes genaakt worden.

Jammer genoeg ging het niet de hele tijd goed met me. Doordat het park nu tot 23 uur open is, zijn de dagen toch wel erg lang en vermoeiend. Daarnaast kreeg ik wat keelpijn en werd ik verkouden waardoor ik ook niet lekker kon slapen. Het weekendje hakte er aardig in dus. Op zulke momenten merk je toch wel dat er het een en ander gebeurd is in de afgelopen jaren. Maar vandaag (dinsdag) gaat het weer goed met me. Ik heb weer een beetje bij kunnen tanken en dan kan ik de hele wereld weer aan.

Mijn verkoudheid is ook al in het minderen dus hopelijk deze week nog tijd voor een training (of twee 🤪) en zaterdag weer lekker meetrainen met de anderen.

Zevende training LoveLife Run

Monday 24th Apr
Training LoveLife Run week 7 ...

Deze week alweer de 7e training gehouden voor LoveLife run Breda 2023, met onze geweldige groep enthousiaste (ex-) kankerpatiënten en naasten. Nu we dichter bij 4 Juni komen worden de trainingen wel steeds een beetje zwaarder en langer.

De dag begon gelukkig met een heerlijk zonnetje, het was prachtig in het bos. We hebben eerst een stukje door het losse zand gewandeld en daarna een goede warming up gedaan. Dit is toch echt belangrijk want er spelen wat blessures bij een aantal lopers. Goed opwarmen en rustig aan vandaag is het advies.

Dan krijgen we ons schema te horen. Eerst 1 kilometer hardlopen daarna ongeveer 3 minuten wandelen en dit nog 4x herhalen. We besluiten om weer een ronde om het Houtse Meer te lopen. Ik ga vandaag op pad met twee, voor mijn nieuwe lopers en we kletsen er aardig op los. We hebben het wel wat over onze ziektes maar niet veel, het gaat voornamelijk over auto's en eigenlijk een beetje van alles.

Omdat de snelheden nu echt heel erg uit elkaar liggen en ik zelf ook wel mijn best moet gaan doen om het vol te houden, heb ik geen foto's gemaakt onderweg. Volgende keer beter ...

Wanneer we terug zijn zien we dat we bijna 5,5 kilometer gelopen te hebben. Ik denk dat we van de 5,5 km nu zeker wel 4 km gerend hebben. We gaan goed dus !!

Na de training gaan we nog even wat drinken, een van de lopers verteld haar verhaal, ze loopt uit naam van haar man die vorig jaar, veel te vroeg, overleed. Haar verhaal raakt ons allemaal erg diep. Ik heb  enorm veel respect voor haar en de manier hoe ze, samen met haar dochtertje doorgaat met hun leven.

En dit is weer zo'n verhaal waarvan we willen dat het nooit meer voor mag komen, hier doen we het voor. Er is nog erg veel geld nodig voor baanbrekend kankeronderzoek nodig.

Doneer nu aan een van deze toppers zodat we er samen voor kunnen zorgen dat kanker geen dodelijke ziekte meer zal zijn !!

#loveliferun #fightcancer #doneer #sponsor #sponsoring #sponsorloop #hardlopen #breda

Zesde training LoveLife Run

Monday 24th Apr
Training LoveLife Run week 6 ...

En we zijn op de helft van de trainingen, we gaan goed maar er zijn aardig wat blessures ontstaan bij de hoofdrolspelers. Daarom starten we vandaag met een stevige wandeling en daarna een hele uitgebreide warming up.

We trainen weer in het bos maar zoeken vandaag wel het fietspad op. Omdat we nu ook richting de 5 km gaan, lopen we de hele ronde rondom het Houtse Meer. 

De training bestaat uit 3 x 4 minuten hardlopen met twee minuten wandelen ertussen. Daarna nog 1 x 5 minuten en 1 x 6 minuten hardlopen. Een flinke klus dus maar iedereen loopt op z'n eigen tempo en er moet gekletst worden.

Zolang je kan kletsen tijdens het hardlopen train je op een goed niveau en is de kans een stuk kleiner dat je je kapot gaat lopen. De groep wordt behoorlijk uit elkaar getrokken maar al snel hebben we met een man of 10 een prima tempo te pakken. 

Rustig lopen we de tijd vol, mogen weer even wandelen en gaan dan weer verder. En als we terug komen op het startpunt hebben we precies 5 km gelopen. En daarvan zijn de meeste kilometers gerend.

Degene die nog willen mogen nog even rustig dribbelen en uitlopen. Met een kleine groep gaan we nog even wat drinken en kletsen we nog even verder. Het was weer een geslaagde training.

Vijfde training Lovelife run

Saturday 8th Apr

Training LoveLife Run week 5 ...

Het is weer zaterdag en dan mogen we weer gezellig trainen voor de LoveLife run Breda 2023. Vandaag starten we niet vanuit de fysio praktijk maar verzamelen we bij Brasserie Woods in Oosterhout.

Gisteren had ik fysiotherapie en daar heb ik toch een zware oefening gehad, mijn linker bovenbeen voelt nu toch qel een beetje gehavend aan, maar die gaan we maar eens gewoon even lekker los lopen.

We starten met een stukje rennen door wat losserr zand, heerlijk maar het is toch gelijk een stuk zwaarder dan wanneer je op de weg of een fietspad rent. Uiteraard doen we daarna de warming up en wat loopscholing.

En niet veel later mogen we gaan, ieder op zijn eigen tempo, op zijn eigen niveau, gewoon rustig rennen en als het echt niet meer gaat dan mag je  een stukje wandelen. Er is vandaag dus geen schema, geen gekkooi met tijd, gewoon kijken hoe lang we het volhouden.

Ik loop weer met de twee zussen Marleen en Barbara. Maar als we net gestart zijn haakt Marleen toch even af. Met z'n tweeën lopen we lekker door. De snellere groep voor ons houden we in het zichtbaar en degene die achter ons lopen, volgen ons netjes. Qe blijven lopen en halen Maatje van een groepje voor on s in. Ze sluit bij ons aan en loopt gezellig mee verder.

Aangezien ik naast ervaringsdeskundige/trainer ook veel foto's en filmpjes maak onderweg stop ik even om wat praatjes en beelden te schieten. Barbara en Maatje lopen lekker door, ik heb ze niet meer in kunnen halen, toch wel jammer.

Maar bij het einde van het rondje krijgen  we nog een extraatje, 10x 1 minuut snel en daarna 1 minuut wandelen. We rennen met z"n alleen op en neer en het wordt een gezellige bende. Nadat bijna iedereen er 6x op had zitten werd de training beeindigd. Het was mooi geweest, en het was net 10 uur geweest dus het café was open.

We hebben nog een heerlijke drankje gedronken met z'n allen en even lekker nagekletst. Het is zo mooi om te zien hoe enthousiast iedereen is, ik ben echt dankbaar dat ik hier aan mee mag helpen.

Vierde training LoveLife Run

Saturday 1st Apr

Training LoveLife Run week 4 ...

Deze ochtend was erg sportief, eerst om 7 uur de kwalificatie van Formule 1 gekeken en daarna richting de fysio praktijk om voor de vierde keer te gaan trainen voor de LoveLife run Breda 2023.

De groep was vandaag iets minder groot en er waren weer genoeg trainers, gelukkig. We kregen het schema door maar die was wel erg ambitieus, 3x4 minuten hardlopen, steeds 3 minuten wandelen en daarna 1x6 minuten hardlopen en dat drie keer achter elkaar.

We besloten om het in ieder geval 1x volgens schema te lopen alleen ipv drie minuten rust maken we er één van. We verdelen ons weer in drie groepen, ik ga weer mee met groep 2.

We wandelen eerst een stuk, daarna een goede warming up en we zijn er klaar voor. Het eerste stuk blijft de groep nog aardig bij elkaar maar na de tweede interval, blijf ik samen met de twee zussen lopen. We kletsen ons door de training en komen steeds dichter bij de snelle groep. Na de 3x4 minuten gaan we netjes voor de 6 minuten en ook dat gaat heel goed.

We komen weer terug in de wijk maar zijn nog te ver van de praktijk om te blijven wandelen. De snelle groep gaat 30 seconden op snelheid lopen en dan een minuut rust. Wij besluiten om gezellig mee te doen, en ook dat gaat niet verkeerd. Heerlijk om even uit te razen !! Het laatste stuk wandelen we al kletsend verder.

Dit was een lekkere training en voldaan gaan we aan een lekker bakkie thee. Het is gezellig na afloop en er wordt veel gelachen en op z'n tijd gepest. Jammer dat ik weer een van de onderwerpen was Dennis !! Op het geplaag na was het weer een super training, op naar 4 Juni, we hebben er zin in !

#fightcancer #loveliferunbreda #hardlopen #trainen #sponsorloop

Derde training Lovelife Run

Saturday 25th Mar

Derde training Lovelife Run ...

Vandaag gaan we alweer voor de derde keer samen trainen voor de LoveLife run Breda 2023 . Er zIjn een paar afmeldingen waaronder die van organisator Vanessa, ze gaat zelf een trail lopen en heeft besloten om het mooie weer met zich mee te nemen, en bedabkt daarvoor 🙃

We zijn maar met drie trainers en hebben toch een flinke groep. Gelukkig komt er vlak voordat we vertrekken nog een vierde trainer aan. We verdelen iedereen binnen drie groepen, ik mag groep 2 begeleiden.

De training wordt besproken en o jee ik moet gaan opletten want we gaan 3x 2 minuten hardlopen, dan 2 minuten wandelen, 3 minuten hardlopen en dan 3 minuten wandelen. Ook is er gevraagd om zoveel mogelijk foto's en filmpjes te maken. Ik merk al dat mijn hoofd van alle opdrachten kortsluiting krijgt. Gelukkig word ik gered door een van de naasten, ze houdt de tijd bij voor onze groep. Daar ben ik heel blij mee want ik ben daar niet zo heel goed in 🤣

We starten net als anders met een stuk wandelen, daarna de warming up en dan gaan we rennen en kletsen natuurlijk. De groep valt tijdens de tweede en derde ronde wel uit elkaar. Voor mijn gevoel verloopt de training een beetje rommelig en ondanks de verschillen in snelheid  haalt iedereen de voorafgaand bedachte training 🥳.

Na de training blijven we uiteraard nog even kletsen en wanneer alle koffie en thee op ga ik  voldaan naar huis. Het was een beetje rommelig en ik heb wat op en neer gerend maar het is gelukt. Wordt volgende week weer vervolgd ...

https://www.fightcancer.nl/fundraisers/jolandaschuijl

#loveliferunbreda #fightcancer #running  #hardlopen #sponsorloop #training

Tweede training Lovelife run 2023

Saturday 18th Mar

Tweede training Lovelife run ....

Vanmorgen om 9 uur starte de tweede training voor de LoveLife run Breda 2023 van Fight cancer. Dit jaar train ik mee als ervaringsdeskundige en daarom ga ik op zoek naar leuke gesprekken onderweg.

Er is vandaag een rustige opbouwschema (8x 1 minuut hardlopen en daarna 1 minuut wandelen) en eentje voor de wat snellere loper. Ik blijf bij de grootste groep, loop rustig mee en klets me de training door. De tijd vliegt voorbij want voor we het weten zijn we alweer terug bij de praktijk. De gesprekken onderweg zijn heftig, maar gelukkig is er ook ruimte voor een gezellig praatje en een lach. Vandaag is mijn missie zeer zeker geslaagd !

Ik vind het fijn om de verhalen aan te mogen horen, een keer het luisterende oor te zijn voor iemand anders. Het geeft me energie en dat is ook voor mij weer heel goed, deze gesprekken dragen daarom ook weer bij aan mijn herstel.

De LoveLife Run is dus veel meer dan een sponsorloop, de trainingen voorafgaand aan de run dragen zoveel bij aan het herstel na (of tijdens) de behandelingen. Het zorgt ook voor het o zo belangrijke lotgenotencontact en we streven samen een mooi doel na, zoveel mogelijk geld ophalen voor baanbrekend kankeronderzoek en natuurlijk 5 km hardlopen op 4 Juni !

https://www.fightcancer.nl/s/12148/19440

#LoveLiferunBreda #Fightcancer #Sponsorloop #hardlopen #running

Eerste training Love Life run 2023

Saturday 11th Mar
Eerste training LoveLife run 2023 ...

Al maanden ben ik samen met het kernteam en sponsorrmteam bezig om de @loveliferunbreda op de kaart te krijgen. En daar zijn we al aardig in geslaagd.

De helft van onze voorgenomen deelnemers staan nu al ingeschreven, we zitten op een kwart van het geld wat we graag op zouden willen halen en dan hebben we nog 3 maanden te gaan ! Het harde werken van het team werpt zijn vruchten af. 

Na vandaag gaat de run voor nog meer mensen leven want we zijn vanmorgen begonnen met de trainingen, zodat iedereen de 5 km ook werkelijk uit kan lopen. We beginnen erg rustig, een stuk wandelen, goede warmingup en daarna  8x 30 seconden hardlopen en 1 minuut wandelen 

Week na week zullen we dichter bij ons doel komen, 5 km hardlopen op 4 Juni, en dat gaat ons lukken !!

Ik vond het heerlijk, er waren een aantal oude bekenden uit de voorgaande  edities en er zijn veel nieuwe deelnemers. We gaan er voor zorgen dat iedereen kan lopen op zijn/haar niveau, tempo en mogelijkheden. Wat is dit toch een geweldig concept, ik mag nu gewoon  meewerken aan het herstel van de nieuwe patiënten !

O ja en na de training kon ik het natuurlijk niet laten om zelf nog een rondje te rennen. Eens even kijken wat mijn knie doet, want ik wil eigenlijk de 10 km wel gewoon gaan halen !

Kick off Fight cancer

Saturday 11th Feb
Gisteren zijn we met een deel van het kernteam van de LoveLife Run Breda aanwezig geweest bij de kick-off van #FightCancer in het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie.

Wat waren we onder de indruk; niet alleen van de plannen voor 2023 en de presentatie van kinderoncologen Dannis Van Vuurden & Jasper van der lugt, maar misschien nog meer van het indrukwekkende verhaal van Emma Brinkhuis en de hele entourage er omheen. Ook nu bleek maar weer dat er hard geld nodig is voor kankeronderzoek! 

Vol goede moed en energie zijn we vertrokken om dit doel te realiseren met de LoveLife run! Je kunt ons helpen door je in te schrijven of geld te doneren via: https://www.fightcancer.nl/event/love-life-run-breda/home

Tot 4 juni!

#loveliferunbreda #Fightcancer #pmc #hardlopen #sponsoring #kankeronderzoek #sponsoractie #doneren #donatie

LoveLife Run 2023

Saturday 14th Jan
Ik zet me dit jaar extra in voor LoveLife Run want ik doe niet alleen mee als loper maar mag ook meedenken bij het organiseren van de run. Waarom doe ik dit ?

Om twee redenen: ten eerste heb ik zelf door vorig jaar mee te doen, een enorme mentale en fysieke boost gehad. Het meedoen met LoveLife Run en de trainingen heeft me veel gebracht. Het is ook erg fijn om, ondanks dat je met lotgenoten bent, toch niet met je ziekte bezig te zijn, gewoon lekker rustig sporten met elkaar. En het is natuurlijk ontzettend mooi als meer patiënten ook zo'n geweldige ervaring kunnen gaan beleven.  En ten tweede natuurlijk omdat er nog steeds heel veel geld nodig is voor baanbrekend kankeronderzoek. 

Dat zijn toch wel twee hele goede redenen om van LoveLife Run Breda 2023 een groot succes te maken. Ik ga er in ieder geval helemaal voor. Doe jij ook mee of sponsor je me of onze run ?

Thank you to my Sponsors

29,89

Anonymous

Succes 👍🏻

20,00

Eline

Je bent een topper! Succes Jolanda, op naar de 2000 euro.

7,89

W. Plooij

20,00

Family Godschalk

Heel veel succes morgen

10,89

Martin Jansen

Succes Jolanda!

20,89

Fam. Beukema

Veel succes !!

19,89

Ferry & Chantal

Succes 🍀💪🏻💪🏻

100,89

Ma Van Gils

veel succes

20,89

Anonymous

75,89

Anonymous

De € 1.750 zijn er. Wie doet de rest?

1k

Claudia Zuidema (pure Mammacare)

Jolanda heel veel succes, je eerste succes heb je behaald met het meelopen op de catwalk. Nu nog de run. Wij vonden het geweldig om dit goede doel te steunen.

150,89

Hamers Joke

Succes en vbp

20,89

Marcel Broere

90,89

Anonymous

Heb je meteen naar je streefbedrag geholpen ;-)

30,89

Anonymous

8,39

Ron V Achterberg

20,89

Arjan Musler

Jolanda je vertelde tijdens de training van je voornemen de show te gaan lopen, top dat je het hebt gedaan.

10,89

Selma Den Brinker

Topper, hoe jij je inzet in de strijd tegen kanjer. Fijn dat het zo goed gaat. Heel veel succes met trainen en op de dag zelf natuurkijk!!

20,89

Atjen Tjin A Koeng

Zet hem op.

150,89

Joke Hamers

Jolanda heel veel succes.

10,89

Stefan Petersen

5,89

Tiny Koenen

20,89

Nardus Van Herpen

25,00

E M Beek

1,00

Da Schuijl Cj

50,89

Nick Van Leeuwen

Succes Collega’s #samenzijnweLOUWMAN

10,89

Sander Dekker

Succes Jolanda!

10,89

Anonymous

10,00

Froukje Wartenbergh

Zet m op! Trots!

20,89

Jolanda Schuijl

Show more