Bekijk hier de deelnamemogelijkheden en schrijf je in!

Move to Fight Cancer is een evenement voor iedereen. Dit jaar kun je op zondag 23 juni zwemmen, hardlopen en spinnen. Wil je liever niet sporten? Kom ons helpen als vrijwilliger en anders: doneer voor het goede doel. Alleen samen maken we het verschil! 

Samen sta je sterk. Daag je vrienden en familie uit om ook mee te doen. Je kan ook dit jaar weer een team aanmaken met je broer, zus, collega, buurman, buurvrouw, sportmaatje, mede-scholier of wie dan ook. Kies met zijn allen één sport of iedereen kiest een eigen onderdeel. Alle combinaties zijn mogelijk. Wij gaan ervoor zorgen dat je zoveel mogelijk je teammaatjes kan volgen tijdens hun onderdeel. Hoe gaaf is dat!

Ultra-sporters. Voor de echte die-hard sporters die niet kunnen kiezen hebben wij ook nog iets bijzonders in petto:
Schrijf je in voor de Ultra en combineer alle drie de sporten!
Let op: De Ultra heeft een maximaal aantal deelnemer van 100.

Na jouw aanmelding krijg je een persoonlijke pagina op onze website. Hierop kun je jouw verhaal vertellen en delen waarom je meedoet. Vraag je familieleden, vrienden, collega’s en kennissen om jou te steunen met een donatie. Zo halen we gezamenlijk zoveel mogeijk geld op voor onderzoek.
Want alleen met meer onderzoek kunnen we naar een wereld met minder kanker.

Iedere deelnemer aan Move to Fight Cancer kan kosteloos meedoen aan trainingen. De swimmers krijgen een badmuts, de lopers en spinners krijgen een sportshirt. Iedere deelnemer krijgt natuurlijk die welverdiende medaille. Ook voor eten, drinken en entertainment wordt gezorgd!

Swim to Fight Cancer

Plons jij in de haven van Breda? Je zwemt vanaf het Spanjaardsgat naar Stadspark Valkenberg en terug. Die afstand is 2 km. De afstanden 500 meter en 1 km worden tussentijds aangegeven. Voor entertainment op de route wordt gezorgd. Wie weet zwem je onderweg zelfs langs een beach-waterpolowedstrijd! 

Afstanden:
500 m (8 t/m 15 jaar)
1 of 2 km (16 jaar en ouder)

We gaan zwemmen in open water.
Je moet in het bezit van zwemdiploma A en B zijn.

Jij gaat zelf donaties ophalen voor kankeronderzoek

Inschrijfgeld:
8 t/m 15 jaar: €15,-
vanaf 16 jaar: €49,-

Trainingen:
Meedoen aan Swim to Fight Cancer is echt heel erg leuk. Maar vergis je niet in de afstand. Het is verstandig om een paar keer te trainen voordat je in het open water plonst.
Wij bieden je gratis 6-8 trainingen aan, in een zwembad en in het open water. Meer informatie volgt via de social media accounts.

LoveLife Run

Kleur jij de binnenstad van Breda oranje? Je start in verschillende startvakken vanaf de haven van Breda. Je rent een ronde door het centrum van Breda. De route houden we nog heel even geheim.

De ronde is 5 km. Je kiest zelf of je hem één of twee keer loopt. Let op, dit moet je vooraf doorgeven. 

Afstand: 5 of 10 kilometer

Voor iedereen ouder dan 8 jaar. Een extra welkom voor (ex)patiënten, hun naasten en de zorgverleners.

Jij gaat zelf donaties ophalen voor kankeronderzoek

Inschrijfgeld:
Reguliere inschrijving: €19,-

(ex)Kankerpatiënten die nog in behandeling zijn of de behandelingen net hebben afgerond: Gratis deelname.
Let op! Bij de gratis deelname is de 12 weken training verplicht. Zo zorgen we samen dat de training wordt afgestemd op jouw (afgeronde) behandelingen. 

Training:
We bieden iedereen 12 weken lang, gratis hardlooptrainingen om gezond (en blessurevrij!) de 5 of 10 km te kunnen rennen op 23 juni. Aan deze trainingen kun je in breda of Oosterhout deelnemen. 

Vanwege het opbouwend karakter van de trainingen en om risico op blessures zo klein mogelijk te houden, is het helaas niet meer mogelijk om nu nog in te stappen in de trainingsgroepen, omdat deze al een aantal weken een programma volgen.

Spinning4Life

Ben jij een echte spinner of fietser? Langs de waterkant komen meer dan 100 spinningfietsen te staan. Jij bemant een fiets 1, 2 of 4 uur. Ervaren instructeurs dagen jou uit om zo hard mogelijk te fietsen.

Je kan een fiets ook delen met je vrienden en familie. Durven jullie gezamenlijk de 4 uur aan? 

Duur: 1, 2 of 4 uur

Voor iedereen ouder dan 12 jaar.

Jij gaat zelf donaties ophalen voor kankeronderzoek

Inschrijfgeld:
1 uur € 15,-
2 uur € 25,-
4 uur € 49,-

ULTRA

Kun jij niet kiezen tussen zwemmen, hardlopen en fietsen? Doe het dan allemaal! Voor maximaal 100 personen is een Ultra-inschrijving beschikbaar. Durf jij deze uitdaging aan? 

Afstanden: 2 kilometer zwemmen, 10 kilometer hardlopen en 1 uur spinnen

Vanaf 16 jaar 
Uiteraard mogen alle Ultra's deelnemen aan alle trainingen voor de Swim en de LLR

Jij gaat zelf donaties ophalen voor kankeronderzoek

Inschrijfgeld: € 69,-
Beperkt aantal plekken! Beschikbaar voor 100 personen.
Vol = vol

Businessteams

Daag jij jouw collega's of relaties uit? Je kan je nu ook inschrijven met een bedrijventeam. In een team van 5 of 10 personen doe je mee aan het evenement. Jullie kiezen zelf of jullie allemaal aan één sport meedoen, of je verdelen over de Swim, Run en/of Spin. 
Naast het steunen van het goede doel is dit ook een perfecte teambuilding. Samen voor een goed doel inzetten!

5 of 10 startbewijzen voor de Run, Spin en/of Swim (incl. alle bovengenoemde voordelen van deelname). Je kunt dus in één businessteam verschillende sporten uitoefenen.

Eigen teampagina & logovermelding op de overzichtspagina van de businessteams, teamfoto door professionele fotograaf. Andere specials in overleg.

Jullie gaan als team donaties ophalen voor kankeronderzoek

De kosten per Businessteam bedragen
€ 750,- per team tot max 5 personen
€ 1250,- per team tot max 10 personen
Meerdere personen in overleg zeker mogelijk!

Vrijwilligers

We kunnen dit evenement niet organiseren zonder jou! Kom in actie en meld je aan als vrijwilliger. Draag je steentje bij door te helpen bij: 

De op- en afbouw van het terrein

Ontvangst en registratie van deelnemers

Sponsorwerving

Of iets anders waar jij goed in bent! Lees bijvoorbeeld de vacatures voor ons team op de pagina over ons/organisatie