Move to Fight Cancer
Breda


23 juni 2024

Donaties: € 5.629

15
deelnemers

102

donaties

2

teams

Move to Fight Cancer Breda

Breda brengt het samen! Drie grote evenementen komen samen op één dag en op één locatie. Op zondag 23 juni strijden we in het centrum van Breda tegen kanker. 1250 deelnemers zwemmen, rennen of spinnen voor het goede doel. Ben jij er ook bij?  

Move to Fight Cancer: Kom in actie! Dit jaar kun je zelf kiezen wat het beste bij je past. Ga zwemmen, spinnen of hardlopen. En het leuke? Je kan je vrienden en familie uitdagen om samen voor alledrie de onderdelen in te schrijven. Of met zijn allen op één onderdeel. Alles kan!

We organiseren gratis trainingen voor iedereen die zich inschrijft. Zo train jij veilig, gezond en onder professionele begeleiding naar jouw activiteit.
Ben je vooral erg trots op alle deelnemers? Schrijf je dan in als vrijwilliger! We kunnen alle hulp gebruiken. En anders: DONEER!

Ons doel? Op één dag zoveel mogelijk donaties ophalen voor Stichting Fight cancer.
Dit kunnen we niet zonder jou. Met wie doe jij mee? 

Deelnamemogelijkheden

Swim, Run of Spin! Breda brengt het samen.
LoveLife Run, Swim to Fight cancer Breda en Spinning4life bundelen hun krachten en gaan op 1 dag samen er een grote happening van maken.

Een feest met een lach en een traan. Dit doen we voor en met jullie!

Zwem mee!

Tot nu toe opgehaald € 970
(Stand op 05-12-23) 

Ren mee!

Tot nu toe opgehaald € 0
(Stand op 05-12-23)

Spin mee!

Tot nu toe opgehaald € 21
(Stand op 05-12-23)

De donaties gaan naar...

Met de opbrengsten van Move to Fight Cancer maakt Stichting Fight Cancer verschillende onderzoeken naar kanker mogelijk. Daarnaast wordt een deel lokaal besteed aan een nader te bepalen project of onderzoek in het Bredase Amphia Ziekenhuis. 

Onderzoek is hard nodig. Nog steeds krijgen zo'n 14 mensen per uur de diagnose kanker, dat zijn 300 mensen per dag. We weten dat onderzoek werkt; de kans dat iemand vijf jaar na diagnose nog leeft is in de afgelopen vijftig jaar met maar liefst 90% gestegen. We zijn er alleen nog niet. Daarom hebben we jouw hulp hard nodig. Kom jij ook in actie? Via de buttons hieronder kun je meer lezen over het onderzoek of een donatie doen. Bedankt voor je betrokkenheid!

Zij gingen je voor

"Door met een team uit het ziekenhuis mee te doen aan een LoveLife Run doe je iets met z’n allen. Je gaat samen geld ophalen, trainen, en daar krijg je energie van. Perfecte teambuilding, dus, en belangrijk voor kankeronderzoek!

Hans Westgeest - Oncoloog-internist Amphia

"Al jarenlang zet ik me in voor Swim to Fight Cancer. Zolang kanker nog een dodelijke ziekte is, is niet meedoen immers geen optie. Kortom; Love Life! Fight cancer." 

Joost de Koning - Partner EJP Accountants & Adviseurs

"Ik ben na mijn ziekte ook meer mijn hart gaan volgen. Ik geniet oprecht van elke dag en inspireer anderen graag dit ook te doen. Ik draag mijn steentje bij aan meer onderzoek en vond het extra bijzonder om samen met mijn behandelend arts mee te doen."

Rosa Kelly - Plezier & relatie coach

Steun een deelnemer

Social media

Onze sponsoren

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Je ontvangt dan eens per kwartaal nieuwsupdates over acties van Fight cancer per e-mail