Jolanda Schuijl

Move to Fight Cancer | Breda

Ik kom in actie voor Fight cancer

om samen geld op te halen voor kankeronderzoek. Drie edities van LoveLife Run gingen aan de Move vooraf. Drie edities waarin iedereen zichzelf overtroffen heeft, persoonlijke doelen heeft gehaald, hard aan z'n herstel heeft gewerkt, vriendschappen heeft gesloten, de eindstreep heeft gehaald, maar bovendien, veel geld opgehaald heeft voor broodnodig kankeronderzoek. Dit gunnen we iedereen! Blijf niet aan de kant staan, maar doe mee, MOVE!!

Ons sponsoren mag natuurlijk ook. Daarmee help je Fight cancer met de financiering van belangrijk onderzoek naar kanker.  Fight cancer en wij zijn jou heel erg dankbaar. Zien we jou ook op zondag 23 juni 2024?

My Achievements

Zelf een eerste donatie gedaan

Pagina gedeeld op social media

Blog bericht geschreven

Profielfoto toegevoegd

Streefbedrag gehaald

Streefbedrag hoger dan €500

Team gemaakt

Eerste 5 donaties binnen!

My Updates

Move to fight cancer

Monday 29th Jan
Na 8  jaarlijkse screenings door een verhoogde kans door familiere belasting, kreeg ik eind 2020 de diagnose borstkanker. Zes weken na de diagnose volgde een operatie, een paar weken daarna starte ik met anti-hormoontherapie, die ik nu nog minimaal 2 jaar zal gebruiken. Het was een heftige maar een relatief korte tijd waarin je weet dat je een ernstige ziekte hebt.

Ik ben heel blij dat ik half 2021 in aanraking kwam met LoveLife Run.  Daar ontmoette ik sportieve lotgenoten en bouwde met velen een enorm leuke band op. Het lotgenoten contact is heel erg  bijzonder en is voor mij heel waardevol.

Net als vorog jaar wil ik dit jaar weer heel graag mijn lotgenoten gaan helpen met het opbouwen van conditie en verder werken aan het herstel.  Dat we samen ook nog fondsen op kunnen halen voor baanbrekend kankeronderzoek is een kers op de taart !Thank you to my Sponsors

25,00

Jolanda Schuijl

Show more