Informatie

Iedereen kent wel iemand in zijn nabije omgeving die te maken krijgt met kanker. Want één op de drie mensen krijgt kanker in zijn of haar leven. Swim to Fight Cancer biedt je een mogelijkheid om een steentje bij te dragen in de strijd tegen kanker. Samen kunnen we ervoor zorgen dat kanker een ziekte wordt die niet meer dodelijk is. Samen in actie voor meer kankeronderzoek. 

Ook bij deze vijfde editie van Swim to Fight Cancer in 's-Hertogenbosch zwem je door en langs de prachtig gerestaureerde Vestingwerken, om samen met honderden anderen zoveel mogelijk geld bij elkaar te brengen voor de strijd tegen kanker. 

Mochten we door Covid-19 en de dan geldende RIVM-maatregelen genoodzaakt zijn om Swim to Fight Cancer editie 's-Hertogenbosch op 12 september 2021 te annuleren, dan zetten we jouw inschrijving automatisch door naar september 2022. Inschrijfgelden worden niet gerestitueerd. 


Samen maken we een vuist tegen kanker!

Deelname mogelijkheden
Deelname is mogelijk als individu, samen in één wave met je vrienden of als business team. Zorg dat je samen met honderden anderen zoveel mogelijk geld bij elkaar brengt voor de strijd tegen kanker. Via jouw strijd tegen het water. In 1629 overwon Frederik Hendrik ’s-Hertogenbosch door het water rondom de stad te 'verslaan'. Draag op 12 september 2021 je steentje bij aan de strijd tegen kanker, door opnieuw het water rond de stad te verslaan!

Parcours
Swim to Fight Cancer ‘s-Hertogenbosch vindt plaats rondom de gerestaureerde vestingwerken. Het parcours is ongeveer 2 kilometer lang.