Bekijk hier de deelnamemogelijkheden en schrijf je in!

Doe ook mee aan Swim & Dance to Fight Cancer. Na jouw aanmelding krijg je een persoonlijke pagina op onze website, waarop je jouw verhaal kunt vertellen over waarom je meedoet. Vraag je familieleden, vrienden, collega’s en kennissen om jou te steunen met een donatie. Zo halen we gezamenlijk zoveel mogeijk geld op voor onderzoek, want alleen met meer onderzoek kunnen we toe naar een wereld met minder kanker.

Volwassenen

Afstand: 2 kilometer

Minimaal 12 jaar & in het bezit van zwemdiploma A&B. Ben je tussen de 12 en 16 jaar? Dan moet je ouder of verzorger een toestemmingsverklaring tekenen. Hierover krijg je na inschrijving meer informatie. 

Jij gaat zelf donaties ophalen voor kankeronderzoek

Inschrijfgeld:

t/m 14 januari 2024 €30 ,-
vanaf 15 januari 2024 €50 ,-

 

Kids

Kids zwemmen verplicht met een Saferswimmer, die door de organisatie tijdens de Swim ter beschikking worden gesteld. Daarnaast dient een ouder of verzorger een toestemmingsverklaring te tekenen voor kinderen jonger dan 16 jaar. Hierover krijg je na inschrijving meer informatie. Onder toeziend oog van suppers en de reddingsbrigade is het voor kinderen niet verplicht om samen met een begeleider te zwemmen. 

Afstand: +/- 600 meter

Minimaal 8 jaar & in het bezit van zwemdiploma A&B

Jij gaat zelf donaties ophalen voor kankeronderzoek

Inschrijfgeld: €25,-

Businessteams

Vorm een team samen met collega’s of relaties! De kosten per Businessteam bedragen € 1.000,- per team (van maximaal 5 personen) tot en met 14 januari 2024, daarna € 1.250,- per team.

5 startbewijzen voor 2 kilometer 

Eigen teampagina & logovermelding op de overzichtspagina van de businessteams

Jij gaat zelf donaties ophalen voor kankeronderzoek

Meer informatie volgt om erachter te komen wat je allemaal ontvangt als Businessteam!

Vrijwilligers

Wil je niet meezwemmen maar wel je steentje bijdragen? Kom in actie en meld je aan als vrijwilliger! Je kunt bijvoorbeeld helpen bij:

De op- en afbouw van het terrein

Ontvangst en registratie van deelnemers

Sponsorwerving

Of iets anders waar jij goed in bent!