Swim & Dance to Fight Cancer
Den Bosch - Vught

1 september 2024
1, 2, 3, Vier het leven!

Tussenstand €214.257

608 Deelnemers

8.713

Donaties

111

Teams

Swim & Dance to Fight Cancer Den Bosch - Vught

1, 2, 3, Vier het leven!

Op zondag 1 september 2024 vindt het unieke Swim & Dance to Fight Cancer evenement plaats in de prachtige omgeving van de IJzeren Man in Vught. De deelnemers gaan gedurende de twee kilometer langs vlonderpodia in het water diverse vormen van entertainment ervaren. Of je nu een ervaren zwemmer bent of voor het eerst deelneemt, alle deelnemers worden tijdens het zwemmen letterlijk ondergedompeld in een warm bad van andere zwemmers, uiteenlopende live muziek en artiesten, DJ’s, glijbanen, eten en drinken en andere verrassingen. Langs het parcours zijn er ook juichplekken waar vrienden, collega's en familie de deelnemers kunnen aanmoedigen.

Doe mee op 1 september 2024 en zet jouw onmacht om in kracht. Zwem en dans mee en haal donaties op bij familie, vrienden, collega's en buren, zodat we gezamenlijk baanbrekend kankeronderzoek mogelijk kunnen maken. Alleen samen kunnen we toe naar een wereld waarin kanker geen dodelijke ziekte meer is!

Nieuws

De donaties gaan naar...

Met de opbrengsten van Swim & Dance to Fight Cancer Den Bosch - Vught wordt onderzoek gefinancierd Houd deze website in de gaten voor meer informatie omtrent de naam van het onderzoekscentrum en waar het onderzoek zich op richt.

Onderzoek is hard nodig. Nog steeds krijgen zo'n 14 mensen per uur de diagnose kanker, dat zijn meer dan 300 mensen per dag. We weten dat onderzoek werkt; de kans dat iemand vijf jaar na diagnose nog leeft is in de afgelopen vijftig jaar met maarliefst 90% gestegen. We zijn er alleen nog niet. Daarom hebben we jouw hulp hard nodig. Kom jij ook in actie? Via de buttons hieronder kun je meer lezen over het onderzoek of een donatie doen. Bedankt voor je betrokkenheid!

Zij gingen je voor...

"Door met een team uit het ziekenhuis mee te doen aan een Swim doe je iets met z’n allen. Je gaat samen geld ophalen, trainen, en daar krijg je energie van. Perfecte teambuilding, dus, en belangrijk voor kankeronderzoek!

Hans Westgeest - Oncoloog-internist Amphia

"Al jarenlang zet ik me in voor Swim to Fight Cancer. Zolang kanker nog een dodelijke ziekte is, is niet meedoen immers geen optie. Kortom; Love Life! Fight cancer." 

Joost de Koning - Partner EJP Accountants & Adviseurs

"Ik ben na mijn ziekte ook meer mijn hart gaan volgen. Ik geniet oprecht van elke dag en inspireer anderen graag dit ook te doen. Ik draag mijn steentje bij aan meer onderzoek en vond het extra bijzonder om samen met mijn behandelend arts mee te doen."

Rosa Kelly - Plezier & relatie coach

Steun een deelnemer

Social media

Waves 4 Hope

De Waves 4 Hope vormen een groeiende en krachtige beweging. Samen halen alle deelnemers met de wind in de zeilen een enorm bedrag op. Onze gewaardeerde partners fungeren als kompas in de zoektocht naar donaties. Zo hopen we dat kanker ooit alleen nog een herinnering is, in plaats van een realiteit. Een herinnering aan de ontembare kracht van gemeenschapszin, hoop en vastberadenheid rond Swim & Dance to Fight Cancer. En dat wij, met onze bedrijven, daar vandaag aan bijdragen!

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Je ontvangt dan eens per kwartaal nieuwsupdates over acties van Fight cancer per e-mail