Deelname mogelijkheden

Er zijn verschillende mogelijkheden om een bijdrage te leveren aan het einddoel, namelijk zoveel mogelijk geld inzamelen voor de Stichting Fight cancer t.b.v. KWF Kankerbestrijding waarmee kankeronderzoek wordt bekostigd. Hieronder vindt u de diverse mogelijkheden:

Deelname individueel

De inschrijfkosten zijn € 75,00 per persoon, hiermee worden de organisatiekosten gedekt. Individueel deelnemen aan de Swim to Fight Cancer Delft kan vanaf 14-18 jaar (met een ouderverklaring) en ouder.

Deelname in teamverband

De inschrijfkosten zijn € 75,00 per persoon, hiermee worden de organisatiekosten gedekt. In teamverband deelnemen aan de Swim to Fight Cancer Delft kan vanaf 14-18 jaar (met een ouderverklaring) en ouder.

 

Zowel individuele deelnemers als deelnemers in groepsverband hebben allen een inspanningsverplichting om minimaal € 250,00 aan donaties op te halen.

Deelname Junior Swim individueel

De inschrijfkosten zijn € 5,00 per persoon, hiermee worden de organisatiekosten gedekt. Individueel deelnemen aan de Swim to Fight Cancer Delft kan van 5 tot en met 14 jaar (met een ouderverklaring).

Deelname Junior Swim in teamverband

De inschrijfkosten zijn € 5,00 per persoon, hiermee worden de organisatiekosten gedekt. In teamverband deelnemen aan de Swim to Fight Cancer Delft kan van 5 tot en met 14 jaar (met een ouderverklaring).

 

Zowel individuele Junior deelnemers als Junior deelnemers in groepsverband hebben allen een inspanningsverplichting om minimaal € 25,00 aan donaties op te halen.

Sponsor

Het bedrijfsleven kan - in ruil voor exposure - een financiële bijdrage leveren aan de Swim Delft. De helft van de sponsorbijdragen worden aangewend om de organisatiekosten te dekken en de andere helft gaat als donatie door naar de Stichting Fight cancer.

Uiteraard is het ook mogelijk om de Swim Delft te ondersteunen met sponsoring in natura. Dit draagt zeker bij aan het verlagen van de organisatiekosten, waardoor meer geld naar de Stichting Fight cancer gaat.

Vrijwilliger

Indien u liever niet mee zwemt, maar toch een bijdrage wilt leveren aan het ondersteunen van de Stichting Fight cancer, dan kunt u zich aanmelden als vrijwilliger. Het bestuur van de stichting Swim Delft kan het evenement alleen maar tot een groot succes maken als we worden ondersteund door vrijwilligers die onder meer helpen bij de:

  • Deelnemersregistratie
  • Start/finish locatie
  • Horecapunten
  • Routebegeleiding
  • Promotie (op social media)

Ambassadeurs: Fighters!

Ook voor de Swim to Fight Cancer Delft zijn we op zoek naar Fighters, die beschikken over een groot netwerk om zoveel mogelijk deelnemers en bedrijven te binden aan dit goede doel.