Swim to

Fight Cancer
Tilburg

23 juni 2024

Het opgehaalde bedrag: € 314.612 Iedereen bedankt!

508 Deelnemers

13.771

Donaties

52

Teams

Swim to Fight Cancer Tilburg

Op zondag 23 juni 2024 vindt in de Piushaven de vierde editie van de Swim to Fight Cancer Tilburg plaats. Met als thema: vier het leven!  

Zwem ook mee en zet jouw onmacht om in kracht! Schrijf je individueel in, met klasgenoten, als vriendenteam of als Bedrijventeam. 

Vraag vervolgens je familie, vrienden, collega's en buren om te doneren en daarmee jouw zwemtocht voor baanbrekend kankeronderzoek te steunen.

Alleen samen kunnen we toe naar een wereld waarin kanker geen dodelijke ziekte meer is!

De donaties gaan naar...

Met de opbrengsten van Swim to Fight Cancer wordt baanbrekend onderzoek naar kanker gefinancierd. Ook gaat 10.000 van de Tilburgse opbrengst naar de afdeling Oncologie van het Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis.   

Onderzoek is hard nodig. Nog steeds krijgen zo'n 14 mensen per uur de diagnose kanker, dat zijn meer dan 300 mensen per dag. We weten dat onderzoek werkt; de kans dat iemand vijf jaar na diagnose nog leeft is in de afgelopen vijftig jaar met maar liefst 90% gestegen. We zijn er alleen nog niet. Daarom hebben we jouw hulp hard nodig. Kom jij ook in actie? Via de buttons hieronder kun je meer lezen over het onderzoek of een donatie doen. Bedankt voor je betrokkenheid!

Steun een deelnemer

Social media

Landelijke Swim-sponsoren

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Je ontvangt dan eens per kwartaal nieuwsupdates over acties van Fight cancer per e-mail