Doe mee

Iedereen vanaf een bepaalde leeftijd kan zich aanmelden om mee te zwemmen tijdens Swim to Fight Cancer. Wanneer je je aanmeldt krijg je je eigen actiepagina op onze website, waarop je kan vermelden waarom jij meedoet. Je kunt al je vrienden, collega’s, familieleden en kennissen vragen om jou te sponsoren voor deze prestatie. Zo halen we gezamenlijk geld op, om samen onze droom waar te maken: een wereld waarin kanker hopelijk geen dodelijke ziekte meer hoeft te zijn. 

Zie onder de verschillende deelnamemogelijkheden en schrijf je nu in!

 

Volwassenen

Iedere deelnemer aan Swim to Fight Cancer ontvangt: een badmuts (dragen is verplicht vanuit de organisatie), slippers, een handdoek en een welverdiende medaille. Verfrissingsposten en entertainment aan het parcours zorgen voor de nodige ondersteuning.

Afstand: 1 of 2 kilometer

Minimaal 16 jaar & in het bezit van zwemdiploma A&B

Inschrijfgeld: €45,- 

Jeugd

Onder toeziend oog van suppers en de reddingsbrigade is het voor jeugd verplicht om samen met een begeleider te zwemmen. Jeugd zwemt verplicht met een Saferswimmer, die door de organisatie tijdens de Swim ter beschikking worden gesteld. Daarnaast dient een ouder of verzorger een toestemmingsverklaring te tekenen. Hierover krijg je na inschrijving meer informatie.

Afstand: 250, 500, 1000 meter

Minimaal 8 jaar & in het bezit van zwemdiploma A&B

Inschrijfgeld: €10,-

Business Team

Vorm een team samen met collega’s of relaties! De kosten van een Business team bedragen € 1.000,- (excl. BTW), waarvoor je een team kan vormen met maximaal 5 personen. Voor € 1.000,- ontvangt ieder teamlid onder meer een badmuts (dragen is verplicht vanuit de organisatie), een handdoek, een badjas en een welverdiende medaille. 

5 startbewijzen (badmuts, slippers, handdoek en badjas en herinnering bij de finish)

Eigen actiepagina & vermelding op overzichtspagina Business teams

Teamfoto voorafgaand aan start. Diverse logovermeldingen. 

G-Swim

Ook zwemmers met een beperking kunnen meezwemmen met Swim to Fight Cancer.

Iedere deelnemer aan Swim to Fight Cancer ontvangt een badmuts (dragen is verplicht vanuit de organisatie), een handdoek en een welverdiende medaille. Verfrissingsposten en entertainment aan het parcours zorgen voor de nodige ondersteuning.

Afstand: 500 of 1000 meter 

Meedoen? Neem contact op met Swim to Fight Cancer via mail: info@tilburg.swimtofightcancer.nl.

Vrijwilligers

Wil je niet meezwemmen maar wel je steentje bijdragen? Kom in actie en meld je aan als vrijwilliger! Naast deelnemers en sponsoren hebben we voor het slagen van dit evenement namelijk ook heel veel vrijwilligers nodig die zich willen inzetten voor Swim to Fight Cancer. Wil jij ons enthousiaste team versterken en bijdragen aan een fantastisch evenement, dan kan je bijvoorbeeld helpen bij:

De op- en afbouw van het terrein

Ontvangst en registratie van deelnemers

Gastvrouw/heer in het deelnemersdorp

Of iets anders waar jij goed in bent!