Swim to Fight Cancer
Haarlem 2022

18 september 2022

Totaal opgehaald: €193.900

7.050 donateurs

472 deelnemers

73 teams

Zondag 18 September 2022

Inschrijving open tot 1 september a.s.

Train je mee?

Op onderstaande data organiseren wij gratis openwater zwemclinics voor de deelnemers die ingeschreven staan:  

Maandag 29 augustus, 19.00 – 20.00 
Maandag 5 september, 19.00 – 20.00 
Maandag 12 september, 19.00 – 20.00 

Powered by KNZB, Kras Sports & Stichting Fight Cancer 

Locatie: Mooie Nel? 
Bij de Fight Cancer beachflag ter hoogte van Paviljoen Loef:  Mooie Nelpad 5, Haarlem (gratis parkeren) 

Aanmelden is verplicht. Stuur om je aan te melden s.v.p. een mailtje met de je naam en datum naar info@haarlem.swimtofightcancer.nl

Zelf trainen?
Natuurlijk kun je ook zelf trainen tijdens de vakantie. Ben je tijdens de zomer in Haarlem dan zijn t Wed, de Oosterplas of zwembad de Houtvaart.

Swim to Fight Cancer

Doe met ons mee en lever een waanzinnige zwemprestatie. Laat je door al je familieleden, vrienden en collega's sponsoren en haal samen met honderden anderen geld op voor baanbrekend kankeronderzoek. Alleen samen kunnen we toe naar een wereld waarin kanker hopelijk geen dodelijke ziekte meer hoeft te zijn!

Vrijwilligers gezocht!


Ga je zelf niet zwemmen maar wil jij toch graag je steentje bijdragen aan de Swim? Wij kunnen jouw hulp en inzet goed gebruiken. 

Zwemroute

Ook dit jaar hebben we weer een prachtig zwemparcours. Start en finish zijn midden in de stad op het Spaarne. Via de Gravestenenbrug zwemmen we langs de Houtmarkt en Koudehorn langs Molen de Adriaan en zo de Nieuwe Gracht op. Tussen de Jansbrug en de Kruisbrug is het keerpunt. Vervolgens zwemmen we via de Bakenessergracht terug naar het Spaarne. Nog één keer onder de Gravestenenbrug door en dan de laatste meters richting de finish. 

Steun een deelnemer of team

Social media

Hoofdsponsoren

Sponsoren