Doe mee

Iedereen vanaf 10 jaar oud kan zich aanmelden om mee te zwemmen tijdens Swim to Fight Cancer. Wanneer je je aanmeldt, krijg je je eigen actiepagina op onze website. HIerop je kan vermelden waarom jij meedoet en wat je hoopt op te gaan halen aan sponsorgelden. Je kunt al je vrienden, collega’s, familieleden en kennissen vragen om jou te sponsoren voor deze prestatie. Zo halen we gezamenlijk geld op, om samen onze droom waar te maken: een wereld waarin kanker hopelijk geen dodelijke ziekte meer hoeft te zijn. 

Hier vind je het deelnemersreglement

De inschrijvingen zijn gesloten. Het is niet meer mogelijk mee te doen a.s. zondag 4 juni!

 

Volwassenen

Iedere deelnemer aan Swim to Fight Cancer ontvangt: gratis trainingen, een badmuts (dragen is verplicht vanuit de organisatie), een badlaken en een welverdiende medaille. Verfrissingsposten en entertainment aan het parcours zorgen voor de nodige ondersteuning.

Afstand: 2 of 4 kilometer

Minimaal 16 jaar & in het bezit van zwemdiploma B

Inschrijfgeld: €75,- 

Kids & Family

Heb je een diploma B? Dan mag je met vrienden en vriendinnen of met het gezin 500 meter zwemmen met de Kids & Family swim. Een ouder of begeleider hoeft niet mee te doen maar als je dat fijner vindt of je wil met je hele gezin zwemmen dan is dat zeker mogelijk. (Let op: Elke deelnemer moet zich apart inschrijven, maak vervolgens met je gezin een team zodat je samen kan starten én natuurlijk met het hele gezin donaties kan ophalen!)

 

Met een spectaculaire jump kun je via een watertrampoline het Spaarne in springen. Je zwemt dan met een safer en onder toeziend oog van suppers en de reddingsbrigade 500 meter. Na 250 meter is er een keerpunt met een trampoline en kun je nogmaals een gekke sprong maken. Wil je tijdens het zwemmen even bijkomen? Dan rust je even uit op een van de sups.

 

Alle deelnemers zijn verplicht om met een wetsuit te zwemmen en kids onder de 16 jaar met een saferswimmer, die door de organisatie tijdens de Swim ter beschikking worden gesteld. De wetsuit moet je zelf regelen. Daarnaast dient een ouder of verzorgen een toestemmingsverklaring te tekenen. Hierover krijg je na inschrijving meer informatie.

Afstand: 500 meter

Minimaal 10 jaar & in het bezit van zwemdiploma B

Inschrijfgeld: €25,-

Business Team

Vorm een team samen met collega’s of relaties! De kosten van een Business team bedragen € 1.000,- (excl. BTW), waarvoor je een team kan vormen met maximaal 4 personen. Voor € 1.000,- ontvangt ieder team onder meer*: 

4 startbewijzen (incl trainingen, badmuts, badlaken en herinnering bij de finish)

Eigen actiepagina & vermelding op overzichtspagina Business teams

Teamfoto voorafgaand aan de start

Vrijwilligers

Wil je niet meezwemmen maar wel je steentje bijdragen? Kom in actie en meld je aan als vrijwilliger! Naast deelnemers en sponsoren hebben we voor het slagen van dit evenement namelijk ook heel veel vrijwilligers nodig die zich willen inzetten voor Swim to Fight Cancer. Wil jij ons enthousiaste team versterken en bijdragen aan een fantastisch evenement, dan kan je bijvoorbeeld helpen bij:

De op- en afbouw van het terrein

Ontvangst en registratie van deelnemers

Sponsorwerving

Of iets anders waar jij goed in bent!