Koppel uw bedrijf aan dit maatschappelijk betrokken doel!

Swim to Fight Cancer Eindhoven organiseren, lukt alleen als we voldoende sponsoren hebben. De sponsorgelden die we ontvangen, gebruiken we om de kosten van het evenement te dekken.  Uw bijdrage als (lokale) onderneming of organisatie is dus onmisbaar! Daarbij is het sponsoren van de Eindhovense Swim een geweldige kans om uw maatschappelijke betrokkenheid te tonen én uw medewerkers hierbij te betrekken. Kanker raakt iedereen en uw bijdrage is hartverwarmend. Voor de deelnemers, maar ook uw medewerkers,  die ongetwijfeld ook direct of indirect met deze ziekte te maken hebben (gehad).

Wij horen graag waarom uw hart sneller gaat kloppen van de Swim. En denken met u mee hoe we u in aanloop naar de Swim zo optimaal kunnen ondersteunen. Op het evenement zelf kunnen we ook speciale afspraken maken voor u, uw bedrijf en uw medewerkers. Dat bespreken we graag persoonlijk. Plannen we snel een afspraak in?

Uw eigen Bedrijventeam

Bent u op zoek naar een unieke teambuildingsactiviteit met collega's of relaties? Doe mee met een Businessteam en haal samen geld op voor baanbrekend kankeronderzoek! De kosten van een Businessteam bedragen € 1.000,- (excl. BTW). Hiervoor ontvangt elk businessteam onder andere: 

  • Maatschappelijke betrokkenheid
  • Gezondere en sportievere medewerkers
  • Samen de uitdagingen aangaan voor teamspiriten
  • Competitie-element binnen uw bedrijf om zoveel mogelijk donaties op te halen
  • 5 startbewijzen voor de Swim op 29 juni 2024
  • Eigen teampagina & logovermelding op bedrijvenpagina
  • Per deelnemer een grote badhanddoek, badmuts & medaille
  • 15 consumptiemuntjes om iets te eten en drinken tijdens het event
  • Volledig verzorgde Swimtraining in het Pieter van den Hoogenband zwemstadion o.l.v. zwemcoach Astrid van den Hoogenband!

Wilt u liever een pakket op maat bespreken? Neem dan contact met ons op!

Sponsorpakketten

Een van deze jasjes zit jouw bedrijf vast als gegoten en uiteraard krijg je voor jouw sponsoring mooie dingen van ons terug. 

Naast sponsoring in cash zijn producten en/of diensten ook welkom! Denk aan de inzet van vrijwilligers voor het event, materialen voor de opbouw van het evenement, sportkleding, etc. Bij sponsoring in natura maken we samen een inschatting van de geldwaarde van de goederen en/of diensten om te bepalen welk sponsorpakket daarbij past. Bedragen van de sponsorpakketten zijn exclusief BTW.

Brons - €500,-

- Logovermelding (met link) op homepage van de website

- Logovermelding op sponsorbord tijdens het evenement

Zilver - €1250,-

- Pakket Brons en:

- Bekendmaking van de sponsoring op social media

- Artikel in de e-mail nieuwsbrief

- Inclusief 1 Business Team (5 deelnemers)

Goud - €2500,-

- Pakket Zilver en:

- Eigen cheque overhandiging op het podium (incl. foto)

- Na het evenement een vermelding op social media met jullie totaalbedrag aan donaties

- Uw bedrijfslogo gedrukt op t-shirts organisatie

- Mogelijkheid tot eigen VIP Area

Hoofdsponsoren

Pakket Goud en:

- Een volledig in overleg bespreekbaar sponsorplan inclusief activaties en media aandacht. We gaan graag met u in gesprek.

Onze sponsoren