Doe mee!

Iedereen vanaf 10 jaar kan zich aanmelden om mee te zwemmen tijdens Swim to Fight Cancer. Wanneer je je aanmeldt krijg je je eigen actiepagina op onze website, waarop je kan vermelden waarom jij meedoet. Je kunt al je vrienden, collega’s, familieleden en kennissen vragen om jou te sponsoren voor deze prestatie. Zo halen we gezamenlijk geld op, om samen onze droom waar te maken: een wereld waarin kanker hopelijk geen dodelijke ziekte meer hoeft te zijn. 

Volwassenen

Iedere deelnemer aan Swim to Fight Cancer ontvangt: gratis trainingen, een badmuts (dragen is verplicht vanuit de organisatie), een badjas, handdoek, slippers en een welverdiende medaille. Verfrissingsposten en entertainment aan het parcours zorgen voor de nodige ondersteuning.

Afstand: 2 kilometer

Door onze nieuwe locatie is het voortijdig verlaten van het water geen probleem mee, bij inschrijving vul je gewoon 2000m in. Dit supporten wij ook omdat 500m zwemmen voor de een net zo'n prestatie is als 2000m voor een ander. 

Minimaal 16 jaar & in het bezit van zwemdiploma A&B

Inschrijfgeld:
Early Bird - t/m 30 juni - €25,-
Follower - 1 juli t/m 31 augustus - €40,-
Last-minute - vanaf 1 september - €75,-

Junioren

Onder toeziend oog van de reddingsbrigade is het voor kinderen niet verplicht om samen met een begeleider te zwemmen. Junioren zwemmen verplicht met een Saferswimmer, die door de organisatie tijdens de Swim ter beschikking worden gesteld. Daarnaast dient een ouder of verzorger een toestemmingsverklaring te tekenen. Hierover krijg je na inschrijving meer informatie.

Afstand: 500 meter

Minimaal 10 jaar & in het bezit van zwemdiploma A&B

Inschrijfgeld:
Early Bird - t/m 30 juni - €15,-
Follower - 1 juli t/m 31 augustus - €20,-
Last-minute - vanaf 1 september - €25,-

Business Team

Vorm een team samen met collega’s of relaties! De kosten van een Business team bedragen € 1.000,- (excl. BTW), waarvoor je een team kan vormen met maximaal 5 personen. Voor € 1.000,- ontvangt ieder team onder meer*: 

5 startbewijzen (incl trainingen, badmuts, handdoek/badjas en herinnering bij de finish)

Eigen actiepagina & vermelding op overzichtspagina Business teams

Nadere info volgt

Vrijwilligers

Wil je niet meezwemmen maar wel je steentje bijdragen? Kom in actie en meld je aan als vrijwilliger! Naast deelnemers en sponsoren hebben we voor het slagen van dit evenement namelijk ook heel veel vrijwilligers nodig die zich willen inzetten voor Swim to Fight Cancer. Wil jij ons enthousiaste team versterken en bijdragen aan een fantastisch evenement, dan kan je bijvoorbeeld helpen bij:

De op- en afbouw van het terrein

Ontvangst en registratie van deelnemers

Sponsorwerving

Of iets anders waar jij goed in bent!