Swim to Fight Cancer

Eindhoven

keert terug in 2024!

In 2024 keren we terug!

0 donateurs

0 deelnemers

0 teams

Swim to Fight Cancer 040

Swim to Fight Cancer 040 is hét recreatief zwemevenement in een stadsdecor! Deelnemers en teams halen zoveel mogelijk donaties op voor Fight cancer, een stichting die fondsen werft voor wetenschappelijk kankeronderzoek en preventie via KWF Kankerbestrijding.

Op 11 september 2022 vond alweer de 4e editie van Swim to Fight Cancer 040 plaats. Voor het eerst gehouden op de nieuwe locatie met nieuwe mogelijkheden:
Natuurzwembad & Stadsstrand De IJzeren Man in Eindhoven.

Met een mooi bedrag van €96.825,- kijkt de organisatie terug op een mooie editie. En wordt er ook vooruit gekeken naar de jublieum editie die in 2024 plaats zal vinden!

Doe met ons mee en lever een waanzinnige zwemprestatie. Laat je door al je familieleden, vrienden en collega's sponseren en haal samen met honderden anderen geld op voor baanbrekend kankeronderzoek. Alleen samen kunnen we toe naar een wereld waarin kanker hopelijk geen dodelijke ziekte meer hoeft te zijn!

Uitslagen

Tijdens de Swim zullen de zwemtijden bijghouden worden, via dit systeem kunnen wij ook goed bijhouden hoeveel zwemmers er nog in het water zijn. De gezwommen tijden zijn te vinden via deze pagina!

Steun een deelnemer of team

Nieuws

Social media

Donaties en registraties

Onze sponsoren