Koppel jouw bedrijf aan een maatschappelijk doel!

Om Swim to Fight Cancer op een financieel gezonde manier te kunnen organiseren, zijn wij sterk afhankelijk van sponsoren. Deze sponsorgelden worden namelijk, samen met de inschrijfgelden van deelnemers en mogelijke subsidies, gebruikt om de kosten van het event te dekken. Door ons initiatief te sponsoren koppel je jouw bedrijf niet alleen aan een maatschappelijk doel, maar zetten jullie je ook direct in voor een wereld waarin kanker geen dodelijke ziekte meer is.

Als sponsor van Swim to Fight Cancer kun je rekenen op veel toeschouwers en (media)aandacht. Bekijk hieronder onze standaard sponsorpakketten, maar we weten dat elk bedrijf anders is. Daarom gaan we graag onder het genot van een kop koffie het gesprek aan om te kijken waar jullie behoefte aan hebben!

Meedoen als Businessteam

Op zoek naar een unieke teambuildingsactiviteit met collega's of relaties? Doe mee met een Businessteam en haal samen geld op voor baanbrekend kankeronderzoek! De kosten van een Businessteam bedragen € 1.000,- (excl. BTW). Hiervoor ontvangt elk businessteam onder andere: 

  • 5 startbewijzen 
  • Eigen teampagina & logovermelding op de overzichtspagina van businessteams
  • ZELF INVULLEN (Bijv Teamfoto voorafgaand aan start, social media post, extra chequemoment met eigen ingebrachte cheque, after-party, bewaakte garderobe etc)

Sponsorpakketten

Een van deze jasjes zit jouw bedrijf vast als gegoten en uiteraard krijg je voor jouw sponsoring mooie dingen van ons terug. 

Naast sponsoring in cash zijn producten en/of diensten ook welkom! Denk aan de inzet van vrijwilligers voor het event, materialen voor de opbouw van het evenement, sportkleding, etc. Bij sponsoring in natura maken we samen een inschatting van de geldwaarde van de goederen en/of diensten om te bepalen welk sponsorpakket daarbij past. Bedragen van de sponsorpakketten zijn exclusief BTW.

Brons - €500,-

Logovermelding op de website
Logovermelding op evenement

Zilver - €1000,-

Pakket Brons + 
Logovermelding social media post en nieuwsbrief
Inclusief: mogelijkheid deelname 1 businessteam (5 startbewijzen)

Goud - €2500,-

Pakket Zilver + 
Mogelijkheid deelname 2 businessteams (10 startbewijzen).
Extra ideeën: eigen cheque moment op podium, consumptiemuntjes, ontvangen van goodiebag of mogelijkheid artikel toe te voegen aan goodiebag, logo bedrukt op t-shirts, toegang VIP area, speciale team foto met cheque

Hoofdsponsoren

Pakket Goud +
De rest in overleg.
Ideeën: grootste logovermelding bij start/finish, logo bedrukt op vrijwilligers t-shirts, uitnodiging voor LoveLife Borrel (georganiseerd door Fight landelijk)

Onze sponsoren