Nieuws

Binnenkort: de grote Swim Loterij

22 augustus 2019

Met dank aan de vele Bossche ondernemers voor het ter beschikking stellen van tientallen prijzen voor de grote Swim Loterij. En dagelijks wordt de lijst met de te winnen items alleen maar langer! Koop vanaf dinsdag 27 augustus via deze website voor € 5,- een lot en maak kans op schitterende prijzen. De winnaars worden eind september via de website bekend gemaakt.

Herman Lieven Duiksport, wetsuits

27 juni 2019

Het dragen van een wetsuit en waterschoenen zijn tijdens de swim sterk aan te raden. Het zwemmen met een dergelijk zwempak levert naast extra warmte ook drijfvermogen op. Als de watertemperatuur lager is dan 18 graden, dan is een wetsuit zelfs verplicht. Herman Lieven Duiksport, Rietveldenweg 64 te ’s-Hertogenbosch, biedt ook dit jaar de deelnemers van de Bossche Swim een fantastische 20% korting op de aankoop van een JOBE wetsuit aan. Daarnaast schenkt JOBE € 5,00 aan Swim to Fight Cancer Den Bosch voor ieder verkocht pak.

Marc Lammers, Dtv Nieuws

15 april 2019

Voorzitter Marc Lammers vertelt in het Dtv Nieuws - Den Bosch programma Focus dat Swim to Fight Cancer
's-Hertogenbosch zeer geschikt is voor het bedrijfsleven. “Meedoen is de beste teambuildingsactie die er is. Je leert elkaar kennen, samenwerken en je haalt geld op voor een goed doel. Daarnaast loopt het zwemparcours door het mooiste gedeelte van Den Bosch, waar je normaal gesproken niet mag zwemmen.”

Regels Kids Swim gewijzigd

10 april 2019

Hoe vet is het voor kinderen vanaf 8 jaar om het laatste gedeelte van het parcours ook mee te zwemmen? Zij springen vanaf het kluungedeelte op het Vughtereiland het water in om de laatste 800 meter naar de finish te zwemmen. Onder toeziend oog van suppers en de Reddingsbrigade is het voor kinderen niet meer verplicht om samen met een begeleider te zwemmen. Dit mag uiteraard wel als je vader of moeder de volledige Swim zwemt! Dan wacht het kind op het kluuneiland tot dat bijvoorbeeld de vader of moeder passeert zodat zij gezamenlijk het water in kunnen springen. De inschrijving voor de Kids Swim bedraagt € 25,-. Ook bij de kids kun je dit jaar een team vormen (minimaal 4 deelnemers).

NIEUW! Samen inschrijven = samen starten

10 april 2019

2 kilometer zwemmend door en langs de prachtig gerestaureerde Vestingwerken van ’s-Hertogenbosch in de Singelgracht en de Stadsdommel. Jouw prestatie in het water zorgt voor geld voor meer onderzoek. Ervaring leert dat vrienden en familieleden gezamenlijk aan de zwemtocht willen deelnemen. Vandaar dat we deze editie de mogelijkheid van Family & Friends teams aanbieden. De inschrijfkosten per deelnemer is gelijk aan die van de Individuele Swim deelnemer, maar schrijf je je met tenminste 4 personen tegelijkertijd in dan sta je met elkaar in 1 wave ingepland.