Koppel jouw bedrijf aan een maatschappelijk doel!

Om LoveLife Run op een financieel gezonde manier te kunnen organiseren, zijn wij sterk afhankelijk van sponsoren. Deelnemers betalen geen inschrijfgeld, maar worden wel uitgedaagd om zoveel mogelijk donaties op te halen. Voor de echte succesgrootte van het event zijn we dus sterk afhankelijk van betrokken sponsors. Alle sponsorgelden en eventuele subsidies worden gebruikt om de kosten van het event zoveel mogelijk te dekken. Op die manier kan zoveel mogelijk van de opgehaalde donatiegelden naar kankeronderzoek gaan. Door ons initiatief te sponsoren zet jouw bedrijf zich dus direct in voor een wereld waarin kanker hopelijk geen dodelijke ziekte meer hoeft te zijn!

Als sponsor van LoveLife Run kun je rekenen op veel toeschouwers en (media)aandacht. Bekijk hieronder onze standaard sponsorpakketten, maar we weten dat elk bedrijf anders is. Daarom gaan we graag onder het genot van een kop koffie het gesprek aan om te kijken waar jullie behoefte aan hebben!

Meedoen als Businessteam

Op zoek naar een unieke teambuildingsactiviteit met collega's of relaties? Doe mee met een Businessteam en haal samen geld op voor baanbrekend kankeronderzoek! De kosten van een Businessteam bedragen € 500,- (excl. BTW). Hiervoor ontvangt elk businessteam onder andere: 

  • 5 startbewijzen 
  • Eigen teampagina & logovermelding op de overzichtspagina van businessteams
  • Jullie gaan als team zelf donaties ophalen voor kankeronderzoek
  • Teamfoto chequemoment met eigen opgehaalde bedrag

Sponsorpakketten

Een van deze jasjes zit jouw bedrijf vast als gegoten en uiteraard krijg je voor jouw sponsoring mooie dingen van ons terug. 

Naast sponsoring in cash zijn producten en/of diensten ook welkom! Denk aan de inzet van vrijwilligers voor het event, materialen voor de opbouw van het evenement, sportkleding, etc. Bij sponsoring in natura maken we samen een inschatting van de geldwaarde van de goederen en/of diensten om te bepalen welk sponsorpakket daarbij past. Bedragen van de sponsorpakketten zijn exclusief BTW.

Basis - €100,-

- Logovermelding op de website
- Logovermelding op evenement

Brons - €500,-

- Logovermelding op de website
- Logovermelding op evenement
- Inclusief: mogelijkheid deelname 1 businessteam (5 startbewijzen)

Zilver - €1000,-

- Pakket Brons + 
Logovermelding social media post en nieuwsbrief
Inclusief: mogelijkheid deelname 2 businessteam (10 startbewijzen)

Goud - €2500,-

- Pakket Zilver + 
logo bedrukt op t-shirts

Onze sponsoren