De donaties gaan naar...

Met de opbrengsten van LoveLife Run Den Helder financiert Fight cancer meerdere onderzoeken. In Nederland krijgen 1 op de 2 mensen kanker en daarom is onderzoek hard nodig. We weten dat onderzoek werkt; de kans dat iemand vijf jaar na diagnose nog leeft is in de afgelopen vijftig jaar met maarliefst 90% gestegen. We zijn er alleen nog niet. Daarvoor hebben we jouw hulp nodig.

Kom jij ook in actie? Klik hieronder om meer te lezen over het onderzoek, of doneer! Want alleen met meer onderzoek kunnen we toe naar een wereld waarin kanker geen dodelijke ziekte meer is. 

Love life. Fight cancer.

In Nederland krijgen meer dan 124.000 mensen per jaar kanker, dit zijn er 14 per uur en 300 per dag. Onder het motto ‘Love life. Fight cancer’ wil Fight cancer mensen inspireren om in actie te komen voor meer onderzoek naar kanker. Je kunt op verschillende manieren helpen. Zo kun je een eigen actie starten voor Fight cancer, deelnemen aan een van onze evenementen, donateur worden of je inzetten als vrijwilliger. Zo dragen we samen bij aan een wereld waarin kanker geen dodelijke ziekte is. 

Wetenschappelijk onderzoek én preventie zijn heel belangrijk om onze missie te realiseren. Om onderzoek naar kanker te kunnen blijven doen en om mensen de juiste voorlichting te geven, is nog steeds heel veel geld nodig. Wil jij meer weten over stichting Fight cancer en over de onderzoeken die wij steunen? Klik dan hier