Bekijk hier de deelnamemogelijkheden en schrijf je in!

Doe ook mee aan LoveLife Run! Na jouw aanmelding krijg je een persoonlijke pagina op onze website, waarop je jouw motivatie voor meedoen kunt delen. Vraag vervolgens je familieleden, vrienden, collega’s en kennissen om jou te steunen met een donatie. Zo halen we gezamenlijk zoveel mogelijk geld op voor onderzoek, want alleen met meer onderzoek kunnen we toe naar een wereld waarin kanker geen dodelijke ziekte meer is.
Elke deelnemer aan LoveLife Run kan kosteloos meedoen aan het event, en ontvangt hardlooptrainingen, een LoveLife Run sportshirt, en een welverdiende medaille. Ook voor eten, drinken en entertainment wordt gezorgd!

INSCHRIJINGEN ZIJN GESLOTEN! De inschrijvingen sluiten altijd een week voor tijd, omdat je natuurlijk ook nog tijd nodig hebt om fondsen te werven. Wil je toch nog meedoen en ben je ervan overtuigd je streefbedrag nog te kunnen halen? Dan kun je enkel nog deelnemen in overleg door te mailen naar info@denhelder.loveliferun.nl). 

(Ex)Patiënt

"Dat kan ik nooit", "die finish haal ik nooit", "dit lukt mij nu niet", zijn veelgehoorde kreten voor ons. Maar guess what? ELKE (ex-)kankerpatiënt die meedeed tot nu toe heeft de Run succesvol kunnen uitlopen. Wanneer jij je inschrijft kom je een vragenformulier tegen. Op deze manier kunnen wij je goed ondersteunen om je klaar te stomen voor deze gave Run! 

Afstand: 5 kilometer

12 weken trainen onder begeleiding van een hardlooptrainer/oncologiefysiotherapeut (face-to-face, digitaal en/of in een kleine groep)

Jij gaat zelf in je omgeving donaties ophalen voor kankeronderzoek

En meer: in contact komen met lotgenoten, vertrouwen in je lichaam terugkrijgen, fitter worden en dat alles doe jij niet alleen!

Naaste/Regulier

Voel jij je machteloos omdat iemand in je omgeving kanker heeft (gehad)? Kom samen met ons in actie om dat gevoel om te zetten in iets krachtigs en positiefs! Voor wie ren jij mee?

Afstand: 5 kilometer

Minimaal 10 jaar

Jij gaat zelf donaties ophalen voor kankeronderzoek

Zorgverlener

Door mee te doen aan LoveLife Run krijg je als zorgverlener de unieke kans om samen een uitdaging aan te gaan met jouw patiënt(en). Wees een extra steun voor jouw patiënt(en) en ren zij aan zij met hen mee. 

Ook als je niet werkzaam bent bij Noordwest Ziekenhuisgroep, mag je meedoen (bijvoorbeeld externe oncologisch fysiotherapeuten). Schrijf je snel in!

Afstand: 5 kilometer

Samen zorg dragen dat jouw patiënten fitter worden en daarmee beter behandeld kunnen worden, of herstellen!

Jij gaat zelf donaties ophalen voor kankeronderzoek

Businessteams

Team up en doe mee met een team van collega's. De perfecte teambuilding activiteit! De kosten per Businessteam bedragen € 500 ,- per team. Hiervoor ontvangt elk businessteam onder andere:

5 startbewijzen voor 5 kilometer (incl alle bovengenoemde voordelen van deelname)

Eigen teampagina & logovermelding op de overzichtspagina van de businessteams

Jullie gaan als team zelf donaties ophalen voor kankeronderzoek

Teamfoto chequemoment met eigen opgehaalde bedrag

Vrijwilligers

Wil je niet meerennen maar wel je steentje bijdragen? Kom in actie en meld je aan als vrijwilliger! Je kunt bijvoorbeeld helpen bij:

De op- en afbouw van het terrein

Ontvangst en registratie van deelnemers

Sponsorwerving

Of iets anders waar jij goed in bent!