Praktische zaken

date_range

Datum: 3 september 2023 

Parcours zwemmers: wordt zsm bekend gemaakt 

local_parking

We adviseren zoveel mogelijk op de fiets of te voet te komen

add_alert

Heb jij een dringende vraag? Stuur ons dan alvast een mail. Mochten er tijdens de dag vragen zijn over de gang van zaken op het evenement, schroom niet om één van onze vrijwilligers met een blauw shirt hierop aan te spreken.

Programma

De planning voor de editie van 2023 is nog niet definitief. Om je een beetje een idee te geven hierbij de planning van onze editie in 2021:

10:00         Inloop en registratie volwassenen 1&2 km
11:30 Welkomswoord
11:45  Start warming up startlocatie
12:00 Start 1 & 2 km
13:45  Inloop en registratie Kids Swim
14:15 Welkomswoord
14:20 Warming up kids
14:30 Start KidsSwim
16:00 Onthulling donatiebedrag
18:00 Afsluiting van het evenement

Voorzieningen

accessibility

Kleedvoorzieningen: De organisatie zal er voor zorgen dat er voldoende gescheiden kleedvoorzieningen zullen zijn. 

Toiletten: Op het terrein van de watersportvereniging zijn meerdere toiletvoorzieningen. 

wc
Douches: Het aantal (geheel vernieuwde) douches is beperkt dus er zal enig geduld van u gevraagd worden. De organisatie van de Swim zal extra buitendouches plaatsen waardoor u toch fris gespoeld huiswaarts kunt keren. 
local_drink
Horeca: Natuurlijk mag het u niet ontbreken aan een lekkere kop koffie met Limburgse vlaai, of een glas bier ‘waar Limburg trots op is’. Op diverse plaatsen op het terrein zullen foodtrucks geplaatst worden. Daarnaast is de horeca van de watersportvereniging voor een versnapering beschikbaar. De Fighters ontvangen na de Swim een bon/munt ten behoeve van een uitgebalanceerde maaltijd. 

Kids Swim

Op veler verzoek is in 2021 besloten een nieuw onderdeel toe te voegen aan Swim to Fight Cancer Maastricht; de KIDS Swim. Ben jij tussen de 12 en 16 jaar en enorm gemotiveerd? Dan ben je van harte welkom om mee te zwemmen in de Maas!

Hartstikke leuk als je mee wil doen, maar het is wel belangrijk dat je over een zwemdiploma beschikt. Wanneer je je hebt ingeschreven, wordt er automatisch een persoonlijke online pagina aangemaakt waar jij door middel van leuke acties geld kunt verzamelen. Belangrijk is om de organisatie op de hoogte te stellen van jouw acties zodat wij jou kunnen ondersteunen! 

Om onderkoeling te voorkomen en extra drijfvermogen te krijgen, hierdoor wordt het zwemmen ietwat makkelijker, adviseren wij een nauwsluitend swimsuit te dragen! Daarnaast dienen de wettelijke vertegenwoordigers van het kind een toestemmingsformulier voorafgaand aan de Swim in te vullen.