Praktische zaken

date_range

Datum: 3 september 2023 

Parcours zwemmers: we zwemmen van StayOkay richting Kennedybrug en maken dan een bocht naar de Hoge Brug waar we wederom een bocht maken terug naar de StayOkay.

local_parking

We adviseren zoveel mogelijk op de fiets of te voet te komen

add_alert

Heb jij een dringende vraag? Stuur ons dan alvast een mail. Mochten er tijdens de dag vragen zijn over de gang van zaken op het evenement, schroom niet om één van onze vrijwilligers met een blauw shirt hierop aan te spreken.

Programma

De planning voor de editie van 2023 is onder voorbehoud van wijzigingen.

10:00u   Inloop en registratie alle zwemmers
11:30u Welkomswoord
11:45u Start warming up Junioren
12:00u Start JuniorenSwim
13:30u Welkomswoord Volwassenen
13:45u Start warmingup Volwassenen
14:00u Start 1km & 2km
15:30u Onthulling donatiebedrag
18:00u Afsluiting van het evenement

Voorzieningen

accessibility

Kleedvoorzieningen: De organisatie zal er voor zorgen dat er voldoende gescheiden kleedvoorzieningen zullen zijn. 

Toiletten: Op het terrein van StayOkay zijn meerdere toiletvoorzieningen. 

wc
Douches: Het aantal (geheel vernieuwde) douches is beperkt dus er zal enig geduld van u gevraagd worden. De organisatie van de Swim zal extra buitendouches plaatsen waardoor u toch fris gespoeld huiswaarts kunt keren. 
local_drink
Horeca: Natuurlijk mag het u niet ontbreken aan een lekkere kop koffie met Limburgse vlaai, of een glas bier ‘waar Limburg trots op is’. Op diverse plaatsen op het terrein zullen foodtrucks geplaatst worden. Daarnaast is de horeca van de StayOkay voor een versnapering beschikbaar. De Fighters ontvangen na de Swim een bon/munt ten behoeve van een uitgebalanceerde maaltijd. 

Junior Swim

Op veler verzoek is in 2021 besloten een nieuw onderdeel toe te voegen aan Swim to Fight Cancer Maastricht; de junior Swim. Ben jij tussen de 12 en 16 jaar en enorm gemotiveerd? Dan ben je van harte welkom om mee te zwemmen in de Maas!

Hartstikke leuk als je mee wil doen, maar het is wel belangrijk dat je over een zwemdiploma beschikt. Wanneer je je hebt ingeschreven, wordt er automatisch een persoonlijke online pagina aangemaakt waar jij door middel van leuke acties geld kunt verzamelen. Belangrijk is om de organisatie op de hoogte te stellen van jouw acties zodat wij jou kunnen ondersteunen! 

Om onderkoeling te voorkomen en extra drijfvermogen te krijgen, hierdoor wordt het zwemmen ietwat makkelijker, adviseren wij een nauwsluitend swimsuit te dragen! Daarnaast dienen de wettelijke vertegenwoordigers van het kind een toestemmingsformulier voorafgaand aan de Swim in te vullen.