Doe mee

Iedereen vanaf een bepaalde leeftijd kan zich aanmelden om mee te zwemmen tijdens Swim to Fight Cancer. Wanneer je je aanmeldt krijg je je eigen actiepagina op onze website, waarop je kan vermelden waarom jij meedoet. Je kunt al je vrienden, collega’s, familieleden en kennissen vragen om jou te sponsoren voor deze prestatie. Zo halen we gezamenlijk geld op, om samen onze droom waar te maken: een wereld waarin kanker hopelijk geen dodelijke ziekte meer hoeft te zijn. 

Zie onder de verschillende deelnamemogelijkheden en schrijf je nu in!

 

Volwassenen

Iedere deelnemer aan Swim to Fight Cancer ontvangt: gratis trainingen, een badmuts (dragen is verplicht vanuit de organisatie), een handdoek en een welverdiende medaille. Verfrissingsposten en entertainment aan het parcours zorgen voor de nodige ondersteuning.

Na inschrijving ontvang je binnen 48 uur een tikkielink per SMS, om nog makkelijker fondsen te werven.

Afstand: 1 of 2 kilometer

Minimaal 16 jaar & in het bezit van zwemdiploma A&B

Inschrijfgeld: €75,- 

Junioren

Onder toeziend oog van suppers en de reddingsbrigade is het voor kinderen niet verplicht om samen met een begeleider te zwemmen. Junioren zwemmen verplicht met een Saferswimmer, die door de organisatie tijdens de Swim ter beschikking worden gesteld. Daarnaast dient een ouder of verzorgen een toestemmingsverklaring te tekenen. Hierover krijg je na inschrijving meer informatie.

Na inschrijving ontvang je binnen 48 uur een tikkielink per SMS, om nog makkelijker fondsen te werven.

Afstand: 500 meter

Minimaal 12 jaar & in het bezit van zwemdiploma A&B

Earlybird: €17,50,-

Businessteam

Vorm een team samen met collega’s of relaties! De kosten van een Business team bedragen € 1.000,- (excl. BTW), waarvoor je een team kan vormen met maximaal 5 personen. Voor € 1.000,- ontvangt ieder team onder meer:

5 startbewijzen (incl trainingen, badmuts, handdoek/badjas en herinnering bij de finish)

Eigen actiepagina & vermelding op overzichtspagina Business teams

Na inschrijving ontvang je binnen 48 uur een tikkielink per SMS, om nog makkelijker fondsen te werven.