Sponsoring

Swim to Fight Cancer: Love life. Fight cancer.

Swim to Fight Cancer is een uniek zwemevent in buitenwater dat in diverse plaatsen in Nederland wordt georganiseerd. Iedere deelnemer zet zich in om zoveel mogelijk donaties op te halen voor stichting Fight cancer en daarmee kankeronderzoek van jonge, talentvolle artsen en onderzoekers mogelijk te maken via KWF Kankerbestrijding. Fight cancer wil mensen bewust maken van de noodzaak van kankerbestrijding, ze betrekken bij de strijd tegen kanker en vooral: aansporen tot actie.

Op zondag 8 september 2019 vindt de eerste editie plaats van Swim to Fight Cancer Maastricht. Swim to Fight Cancer is een groots, bruisend evenement voor deelnemers, publiek en partners. Het is ‘fun’ om mee te doen! Bovenal is het een manier om de onmacht die gepaard gaat met kanker om te zetten in kracht. Voor (ex)patiënten, voor familie, vrienden, collega’s of buren. Voor iedereen die een vuist wil maken tegen kanker.

Uiteraard kost de opzet van faciliteiten veel geld daarom doen wij en de commissie van aanbeveling een beroep op het bedrijfsleven van Maastricht en omstreken. Hoe krachtiger de opzet, des te meer deelnemers en dus meer geld voor kankeronderzoek.

Sponsor worden?

Als sponsor kunt u rekenen op veel toeschouwers en media aandacht. Uiteraard omarmt en steunt de gemeente Maastricht ook dit prachtige evenement. Uw bedrijfsnaam mag hier niet ontbreken. Wilt u meer weten over de sponsormogelijkheden? Neem dan contact met ons op en mail naar sponsoring@maastricht.swimtofightcancer.nl. Ook zijn er bij het leveren van diensten en/of producten barter-mogelijkheden.


Commissie van aanbeveling

Boudewijn Zenden (ambassadeur StFC Maastricht)