Ambassadeurs: Fighters!

Swim to Fight Cancer Maastricht | Boudewijn Zenden

Boudewijn Zenden

We zijn er erg trots op dat voormalig profvoetballer/international en huidig jeugdtrainer bij PSV Boudewijn Zenden zich als ambassadeur aan de Maastrichtse editie van Swim to Fight Cancer heeft verbonden.

De in Maastricht geboren Boudewijn Zenden is een Nederlands voormalig voetballer die gedurende zijn loopbaan uitkwam op de posities linkermiddenvelder, linksbuiten en linksback. Hij speelde van 1994 tot en met 2011 voor PSV, FC Barcelona, Olympique Marseille en Sunderland. Zenden was van 1997 tot en met 2004 ook international in het Nederlands voetbalelftal, waarin hij 54 interlands speelde en zeven keer scoorde.

Bestuur

Maurice lambriex

Maurice Lambriex

Voorzitter

Kanker is een vreselijke ziekte die velen treft. Allen kennen we wel iemand in onze nabije kring die erdoor getroffen is. Graag draag ik mijn steentje bij om meer geld op te halen voor onderzoek naar kanker door onderdeel van een geweldig team te zijn.

Jo Warnier

Jo Warnier, commercieel adviseur, Bizbuzzerz

Projectleider, Marcom en PR, Activatie van deelnemers

Kanker doet iedereen meteen denken aan de eindigheid van het leven. De gedachte aan deze vreselijke ziekte maakt de betrokkene, de familieleden en vrienden verschrikkelijk bang. Maar samen kunnen wij het aan en deze ziekte, in welke vorm dan ook, uitbannen. Een gevecht win je immers makkelijker samen dan alleen. Daarom wil ik, als Fighter, mijn bijdrage leveren en werken aan het ultieme doel.... iedereen kunnen genezen. Fight on.

Piet Muijtjens - MuisMaas

Piet Muijtjens, ICT consultant, MuisMaas

Penningmeester

Op dit moment ben ik actief in een aantal vrijwilligersactiviteiten waar onder deze bestuursrol. Mijn achtergrond is dat ik 17 jaar een eigen ICT-onderneming (25 fte) heb geleid. Toen ik in 2014 een ernstige longembolie kreeg heb ik de onderneming overgedragen en ben o.m. deze weg ingeslagen. Gelukkig is het goed afgelopen en is dit een behandelbare aandoening. Dan besef je terdege dat gezond zijn of weer gezond kunnen worden het grootste cadeautje is dat je kunt krijgen. Net als velen heb ik van dichtbij meegemaakt dat een dierbare niet meer te behandelen was. Dit is mijn voornaamste motivator om in deze rol bij te dragen zodat het kankeronderzoek leidt tot behandelbare en te genezen dierbaren.

Marc Geuskens

Marc Geuskens

Logistiek en veiligheid, Droge veiligheid en overall

Net als vele anderen heb ik fijne mensen om mee heen verloren aan kanker. Maar aan de andere kant heb ik ook mogen meemaken hoe zij een zware strijd tegen de kanker overwonnen! En dat alles door vooruitstrevende medische wetenschap. Alleen al hierom voel ik mij moreel verplicht om een bijdrage in de sponsorwerving te leveren.

Daarnaast trekt juist de wijze van sponsorwerving mij erg aan. Een dynamische en familiaire vorm van sponsorwerving, onder de vlag van het KWF, waarbij de deelnemer centraal staat. Het vraagt wat van de deelnemer om deel te nemen aan dit evenement. De sportieve wil, een positieve grondhouding en uithoudingsvermogen. 

Iets dat een kankerpatient dagdagelijks moet opbrengen. 

Caroline Berghmans

Caroline Berghmans, Commercieel manager, ICL Integrated Care Limburg

Marcom en PR, Deelnemerswerving en Sponsoring

Alleen door samen tegen kanker te vechten, kunnen we ervoor zorgen dat meer mensen de ziekte overwinnen! 

Carla Meesters

Carla Meesters

Ledenplatform

'Kanker'.... wie krijgt er niet mee te maken? 
We kennen allemaal wel iemand in onze nabijheid, via het werk, privé of in de vriendenkring. 
Voor mij DE motivatie om samen te strijden tegen deze vreselijke ziekte en op die manier ook een extra steun in de rug te bieden aan al degenen die er tegen vechten?
Manon Meertens

Manon Meertens

Secretariaat en backoffice

Ik zie op mijn werk elke wat kanker met mensen doet! Door me inzetten voor Swim To Fight For Cancer probeer mijn steentje bij te dragen.
Het blijft belangrijk dat er voldoende middelen beschikbaar zijn om onderzoek te doen naar de vreselijke ziekte. 

Commissieleden

Leandra Mackintosh

Leandra Mackintosh, Creative Director, designer & brandbuilder, Mackintosh Branding

Marcom en PR, Social Media Strategy, content & planning

Swim to Fight Cancer Maastricht betekent voor mij maatschappelijk verantwoord bezig zijn met een super gedreven team op sportieve wijze een kleine bijdrage leveren voor anderen.

Romain Groenen

Romain Groenen, Tekstschrijver, StaalTaal

Marcom, PR en tekst

Kanker is in veel gevallen nog steeds een dodelijke ziekte. Wetenschappelijk onderzoek en preventie brengt ons dichterbij een kankervrije wereld. Daarom zet ik me in voor Swim to Fight Cancer Maastricht; 100% van alle donaties gaat naar kankeronderzoek van Maastricht UMC+. Love life. Fight cancer.

Nico Quadvlieg

Nico Quadvlieg

Marcom en PR, Deelnemerswerving en Sponsoring

Ik doe mee, omdat elk stukje dat we bijdragen aan de puzzel 'kanker', kan in de toekomst mensenlevens redden. 

Carla Leliveld

Carla Leliveld, webdesign & grafisch vormgeefster, CL art & design

Marcom en PR, Website en design

Zoals vele anderen heb ik ook deze vreselijke ziekte van dichtbij meegemaakt. Ik zet me in voor Swim to Fight Cancer omdat elke bijdrage van toegvoegde waarde is voor kankeronderzoek en preventie, zodat mensen niet meer hoeven te overlijden aan deze vreselijke ziekte.

Marc van Wunnik

Marc van Wunnik

Logistiek en veiliheid, Logistiek en techniek

Ik zet me in voor Swim to Fight Cancer om deze vreselijke en slopende ziekte een halt toe te roepen. Iedereen heeft in zijn familie of vriendenkring helaas wel eens te maken gehad met deze ziekte. Deze ziekte heeft zo'n grote impact op onze maatschappij dat we er met z'n allen voor moeten strijden om deze ziekte tegen te gaan.

Patrick Spronken, Wijkagent, Politie

Logistiek en veiligheid, natte logistiek

Ik wil graag de strijd aangaan tegen kanker om mensen te steunen die getroffen zijn door kanker.

Tosca Kromwijk, Managing consultant, Xelvin

Marcom en PR, Deelnemerswerving en Sponsoring

Alleen door samen tegen kanker te vechten, kunnen we ervoor zorgen dat meer mensen de ziekte overwinnen! 

Dennis Zieltjens

Dennis Zieltjens, Founder, h4dedicatedpeople

Marcom en PR, Deelnemerswerving en Sponsoring

Helaas heeft iedereen in zijn omgeving te maken (gehad) met de verschrikkelijke gevolgen van Kanker. Dus ook in mijn familie- en kennissenkring maak ik dat gevecht en de gevolgen daarvan nu wederom mee. Dat heeft mij eerder er toe gezet om in 2016 de Mont Ventoux te fietsen om met de actie Groot Verzet geld op te halen voor verschillende stichtingen die met financiële steun kunnen strijden tegen kanker. Jullie initiatief wakkert diezelfde motivatie en sportieve deelname weer aan.