Tussenstand: €46.432

1.847 donateurs

Laatste nieuws

Swim to Fight Cancer Haarlem 19 september 2021

Op zondag 19 september a.s. duiken we met 300 zwemmers het Spaarne in om 2 km te zwemmen tegen meer en beter onderzoek tegen kanker. De Gemeente Haarlem heeft definitief toestemming gegeven om de Swim to Fight Cancer Haarlem COVID-proof te organiseren. Dit betekent dat we met een select groepje van 300 individuele deelnemers en 10 bedrijventeams het Spaarne in duiken. Er zal dit jaar geen reuring rondom het evenement zijn i.v.m. de RIVM restricties dus het wordt een kleine, intieme editie maar gericht op een impactvoll eindbedrag voor meer en beter onderzoek naar kanker.

Doneer of steun jouw zwemmer of team

Swim to Fight Cancer Haarlem

Openwater zwemevent in hartje Haarlem voor deelnemers van alle leeftijden. 19 September 2021 springen weer honderden Haarlemmers het Spaarne in om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor sneller en beter kankeronderzoek. 

Fight cancer is een stichting die fondsen werft voor wetenschappelijk kankeronderzoek en preventie via KWF Kankerbestrijding.

Top fundraisers

Onze partners

  SportSupport       

Aftermovie Swim to fight Cancer 2018

Benieuwd naar de Swim? Deze film geeft een prachtig beeld van de 2018 editie. Hopelijk heb je meteen zin om volgend jaar ook mee te zwemmen of als vrijwilliger mee te helpen op dit prachtige evenement!