Tussenstand: €24.497

1.031 donateurs

Laatste nieuws

Swim to Fight Cancer Haarlem uitgesteld tot september 2021

Na een vliegende start begin maart is onze Swim vrij abrupt tot stilstand gekomen. Haarlemmers hebben duidelijk - en begrijpelijk - hele andere dingen aan hun hoofd. Actief werven voor ons doel voelt voor ons als organisatie momenteel niet gepast. En wij willen dat ook niet van onze deelnemers vragen. Voor eenieder zal de focus nu liggen op gezond blijven en hoe we ná de Corona pandemie weer alles op de rit gaan krijgen. Daarom hebben wij besloten om ons mooie evenement naar september 2021 te verplaatsen.  

De huidige deelnemers en hun prachtige ingezamelde donaties voor de onderzoeken naar kanker via Fight cancer/KWF blijven tot 2021 staan. Onderzoek naar kanker blijft ook in deze periode nog hard nodig! Wij houden jullie op de hoogte van nieuws rond de nieuwe datum en hopen op jullie begrip. Ondertussen is de inschrijving gesloten! 

Blijf intussen gezond en zorg goed voor jezelf en elkaar!

Team Swim to Fight Cancer Haarlem

 

Doneer of steun jouw zwemmer of team

Swim to Fight Cancer Haarlem

Openwater zwemevent in hartje Haarlem voor deelnemers van alle leeftijden. September 2021 zullen hopelijk weer honderden Haarlemmers het Spaarne in springen om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor sneller en beter kankeronderzoek. Er zijn individuele afstanden (2km en 4 km) en een estafette, waarin je met een team van 4 personen de 2 km zwemt. Ook is er een KidsSwim en kun je met je bedrijf een Business Team vormen. 

Fight cancer is een stichting die fondsen werft voor wetenschappelijk kankeronderzoek en preventie via KWF Kankerbestrijding.

Top fundraisers

Onze partners

  SportSupport       

Aftermovie Swim to fight Cancer 2018

Benieuwd naar de Swim? Deze film geeft een prachtig beeld van de 2018 editie. Hopelijk heb je meteen zin om volgend jaar ook mee te zwemmen of als vrijwilliger mee te helpen op dit prachtige evenement!