Deelname mogelijkheden

Deelname is mogelijk als individu, samen in één wave met je vrienden of als business team. Zorg dat je samen met honderden anderen zoveel mogelijk geld bij elkaar brengt voor de strijd tegen kanker. Via jouw strijd tegen het water. Voor iedere deelnemer geldt een inspanningsverplichting om minimaal € 250,- aan donatiegelden te werven.


In 1629 overwon Frederik Hendrik ’s-Hertogenbosch door het water rondom de stad te 'verslaan'. Draag op 15 september 2019 je steentje bij aan de strijd tegen kanker, door opnieuw het water rond de stad te verslaan!

Iedere deelnemer aan Swim to Fight Cancer ‘s-Hertogenbosch ontvangt: een badmuts (dragen is verplicht vanuit de organisatie), een badjas, een handdoek, een paar slippers en een welverdiende medaille. Verfrissingsposten en entertainment aan het parcours zorgen voor de nodige ondersteuning.

Volwassenen – individueel
Be an early duck en schrijf je direct in! Tot 1 juni zijn de inschrijfkosten € 75,- per persoon, daarna is het inschrijfgeld € 90,-. Om te kunnen deelnemen aan Swim to Fight Cancer over de totale afstand van 2 kilometer moet je minimaal 15 jaar oud zijn.

Business team
Vorm een team samen met collega’s of relaties! De kosten van een Business team bedragen net als de vorige editie € 1.000,- (excl. BTW), men mag met maximaal 5 personen deelnemen. Voor € 1.000,- ontvangt iedere teamlid onder meer:

  • Teamfoto
  • Entreebewijs voor de after finish locatie
  • Een eigen bedrijfspagina waarop je je logo kunt plaatsen 

Daarnaast worden business teams uitgenodigd om deel te nemen aan een clinic met Joost Reijns, projectmanager Fight cancer en oud-topzwemmer. Tot slot bieden we extra exposure voor de deelnemende teams middels logovermelding in filmpjes, gedeeld via onze social meda kanalen.

Family & Friends team
De hele zomer met elkaar getraind, dan wil je toch ook gezamenlijk starten? De inschrijfkosten per deelnemer zijn gelijk aan die van de individuele zwemmer, maar je start gegarandeerd samen met je teamgenoten. Met 4 zwemmers kan je je al inschrijven voor een Family & Friends team. Let op, een wave bestaat uit maximaal 5 personen. Ben je met meer dan 5 vrienden/familieleden, dan worden jullie over meerdere, aaneensluitende, waves verdeeld.

De captain van het Family & Friends team kan ervoor kiezen om inschrijvingen voor jullie team openbaar te zetten. Hierdoor kan iedereen zich aansluiten bij jouw team. Maar deze mogelijkheid kan ook worden uitgeschakeld waardoor je enkel op uitnodiging van de captain aan het team kan worden toegevoegd. De keuze is aan jullie!

Kids Swim – individueel (8 t/m 15 jaar)
Het is mogelijk om vanaf 8-jarige leeftijd met de Kids Swim mee te doen. Hoe vet is het om het laatste gedeelte van het parcours ook mee te zwemmen? De kids springen vanaf het kluungedeelte op het Vughtereiland het water in om de laatste 800 meter naar de finish te zwemmen. Onder toeziend oog van suppers en de reddingsbrigade is het voor kinderen niet meer verplicht om samen met een begeleider te zwemmen. Kinderen in de leeftijd van 8 t/m 15 jaar, in het bezit van een A- en B-zwemdiploma, mogen deelnemen. De inschrijving voor de Kids Swim bedraagt € 25,-.

Kids team (8 t/m 15 jaar)
Wanneer je gegarandeerd samen met vrienden, broers of zussen wilt zwemmen, dan kunnen ook kids een eigen team samenstellen. De inschrijfkosten per deelnemer zijn gelijk aan die van de individuele Kids swimmer, maar je starttijd is gegarandeerd gelijk aan die van je teamgenoten. Met 4 zwemmers kan je je al inschrijven voor een Kids team. Let op, een wave bestaat uit maximaal 5 personen. Ben je met meer dan 5 vrienden/familieleden, dan worden jullie over meerdere, aaneensluitende, waves verdeeld.

Vrijwilligers


Voor een evenement als dit kunnen we naast de sportieve deelnemers ook mensen gebruiken die willen helpen bij dit grote evenement op 15 september. We hebben mensen nodig die onder meer helpen als:

  • Begeleider op registratielocatie
  • Begeleider op de startlocatie
  • Begeleider op de finishlocatie
  • Parcoursbegeleider
  • Gastvrouwen en –heren
  • Begeleider van optredens langs het parcours
  • Boosters op de sociale media

Iets voor jou? Meld je dan aan via info@denbosch.swimtofightcancer.nl