STFC 29

16 September 2018: Swim to Fight Cancer Haarlem

Op zondag 16 september 2018 springen weer honderden deelnemers het Spaarne, de Nieuwe gracht en de Bakernessergracht in tijdens de tweede editie van Swim to Fight Cancer Haarlem! Niet alleen vanwege het sportieve element maar vooral om zoveel mogelijk geld op te halen voor kankeronderzoek van Fight cancer/KWF Kankerbestrijding. Daar is iedereen bij gebaat! 

Zwem mee of wordt sponsor!

Je kunt je inschrijven voor de 2 km individueel of in een estafette- of businessteam. Voor de triatleten en openwaterzwemmers hebben we bovendien de 4 km individueel. Ook is er een Kidsswim voor kinderen tot 12 jaar met een B-diploma. Jong en oud kunnen zo een vuist maken tegen kanker en zwemmen voor kankeronderzoek. 

Ambassadeurs van het zwemevent zijn Dennis van der Geest, Floris Jan Bovelander en burgermeester Jos Wienen die het startschot heeft gegeven voor de organisatie. Daarnaast zwemt, voormalig hockey aanvoerder van Jong Oranje, Dennis Warmerdam ook mee.

In de Houtvaart zullen verschillende trainingen gegeven worden om je voor te bereiden op je deelname aan Swim to Fight Cancer. Hier kan je met je inschrijving gratis gebruik maken van het zwembad. Zo ben je goed voorbereid op 16 september! Ook worden er clinics georganiseerd door Marcel Schouten en geeft Krassports trainingen in 't Wed. 


Schrijf je in!