Susan Lemson

Swim to Fight Cancer | Achterhoek

Beter en langer leven met kanker

2022. Het rijtje groeit helaas .. Een teamgenoot & fijne collega, een lieve vriendin, de partner van een collega van het eerste uur… 

…iedereen krijgt in z’n omgeving te maken met kanker. De impact die de diagnose kanker heeft op de patiënt en zijn/haar omgeving is enorm. 

Het behandeltraject is zwaar met veel bijwerkingen waardoor je dagelijks functioneren wordt teruggebracht tot overleven. Onzekerheid over de toekomst laat de zelfs de sterkste geesten wankelen. Ook met een geslaagde behandeling is het traject lang, levensveranderend en met veel restverschijnselen. 

Onderzoek kan dit mogelijk verbeteren. Daar is geld voor nodig en om dat in te zamelen zwemmen we op 10 september 2 km. Steun mij, steun ons team, steun de swim. En kom aanmoedigen ! 

My Achievements

Zelf een eerste donatie gedaan

Pagina gedeeld op social media

Blog bericht geschreven

Profielfoto toegevoegd

Streefbedrag gehaald

Streefbedrag hoger dan €500

Team gemaakt

Eerste 5 donaties binnen!

My Updates

De eerste training zit er op

Sunday 28th May
Na een winter van wandelen en 10 weken rustig aan wegens voetblessure stapte ik vanmorgen dapper met teamgenote Astrid en nog een stuk of 10 mede-swimmers het Braamtse gat in. En het was heerlijk. Toegegeven, de eerste plons was even schrikken. Maar daarna was het genieten van de zon en de gezelligheid. Volgende week weer! 

En ondertussen kun je me steunen door te doneren ☺️

Thank you to my Sponsors

20,00

Menno Boogaard

10,89

Leo Seegers

15,89

Ans

Daar ga je weer kanjert! Hup Susan ! 💙

100,89

Anonymous

Show more