Nieuws

Boodschap van Burgemeester Boumans | Swim to Fight cancer Achterhoek
Vandaag zouden we samen de 3e editie van Swim to Fight cancer Achterhoek gaan beleven. Ontzettend jammer dat dit niet door kan gaan. Mark Boumans, burgemeester van de gemeente Doetinchem, deelt deze boodschap voor jou!

De Burgemeestersduik in juli 2020 op Stroombroek in Braamt!

Onze Boumans (Doetinchem), Van Oostrum (Berkelland), De Baat (Montferland) en Van Der Meijs (Doesburg) gingen met onze voorzitter en oncoloog Koen Reijnders en KNZB-voorzitter Van Zeijts een stukje zwemmen! Dit om aandacht te vragen voor het belang van kankeronderzoek en daardoor symbolisch mensen die met kanker te maken hebben een hart onder de riem te steken. Onze dank voor jullie bijdrage! Op naar 12 september 2021, onze 3e editie van Swim to Fight cancer Achterhoek!!

 

Achterhoek, 23 april 2020

Beste allemaal,
Laten we maar meteen met de deur in huis vallen: wij hebben de beslissing genomen Swim to Fight cancer Achterhoek te verzetten naar 2021. Onze gezondheid is ons grootste goed en wij zien geen mogelijkheid een veilig en mooi evenement te kunnen neerzetten. Zeker gezien het feit dat we ook met veel kwetsbare mensen te maken hebben.

Save the date 2021
Het goede nieuws is dat de datum voor volgend jaar al is vastgelegd. We gaan zwemmen op 12 september 2021, dus save the date! Alle inschrijvingen en donaties gaan mee naar volgend jaar en de website zal geopend blijven om te kunnen doneren. Wij begrijpen uiteraard dat je hoofd nu niet staat naar fondsenwerving. Geld voor kankeronderzoek blijft wel ontzettend belangrijk en we zijn dan ook dankbaar voor èlke euro die binnenkomt.
 
Bedankt voor jullie betrokkenheid
We zaten in een geweldige flow; na de kick-off met de Nieuwjaarsduik hebben we een vliegende start gemaakt. De inschrijvingen en donaties stroomden binnen. Inmiddels is er al meer dan 25.000 euro gedoneerd. Fantastisch! Hiervoor willen wij jou: zwemmer, donateur, sponsor, vrijwilliger of andere betrokkene enorm bedanken: BEDANKT!

Tot slot
Wij hopen dat we deze saamhorigheid kunnen vasthouden, zodat 2021 een ongeëvenaard succes wordt. Wij blijven samen onze schouders eronder zetten, voor kankeronderzoek en onze mooie regio. Jij ook?D'RAN en D'RIN.
Heb je vragen, of is er iets niet duidelijk? Stuur dan een mail naar: info@achterhoek.swimtofightcancer.nl, dan nemen wij contact met je op.

Blijf gezond en pas goed op elkaar.
 
Met warme groet,
namens het bestuur, de organisatie en de sponsorcommissie,
Margot Verhagen, projectleider

Bestuur: Koen Reijnders, Hein Lenders en Mike Timmer

Organisatie: Frank Verhagen, Jeannine Jansen-Kuit, Chantal Slutter, Bert Veltman, Anne Wildeboer Schut, Mirjam Venema, Carla Hofstede, Jeroen van Ree, Claudi de Vries, Marjolein Tijdink en Gijs Kremers
Sponsorcommissie: Philip Som, Gabi Hunter, David de Vries, Noud van de Louw en Hans Hissink.