Nieuws

Boodschap van Burgemeester Boumans | Swim to Fight cancer Achterhoek
Vandaag zouden we samen de 3e editie van Swim to Fight cancer Achterhoek gaan beleven. Ontzettend jammer dat dit niet door kan gaan. Mark Boumans, burgemeester van de gemeente Doetinchem, deelt deze boodschap voor jou!

De Burgemeestersduik in juli 2020 op Stroombroek in Braamt!

Onze Boumans (Doetinchem), Van Oostrum (Berkelland), De Baat (Montferland) en Van Der Meijs (Doesburg) gingen met onze voorzitter en oncoloog Koen Reijnders en KNZB-voorzitter Van Zeijts een stukje zwemmen! Dit om aandacht te vragen voor het belang van kankeronderzoek en daardoor symbolisch mensen die met kanker te maken hebben een hart onder de riem te steken. Onze dank voor jullie bijdrage! Op naar 12 september 2021, onze 3e editie van Swim to Fight cancer Achterhoek!!

 

Achterhoek, 23 april 2020

Beste allemaal,
Laten we maar meteen met de deur in huis vallen: wij hebben de beslissing genomen Swim to Fight cancer Achterhoek te verzetten naar 2021. Onze gezondheid is ons grootste goed en wij zien geen mogelijkheid een veilig en mooi evenement te kunnen neerzetten. Zeker gezien het feit dat we ook met veel kwetsbare mensen te maken hebben.

Save the date 2021
Het goede nieuws is dat de datum voor volgend jaar al is vastgelegd. We gaan zwemmen op 12 september 2021, dus save the date! Alle inschrijvingen en donaties gaan mee naar volgend jaar en de website zal geopend blijven om te kunnen doneren. Wij begrijpen uiteraard dat je hoofd nu niet staat naar fondsenwerving. Geld voor kankeronderzoek blijft wel ontzettend belangrijk en we zijn dan ook dankbaar voor èlke euro die binnenkomt.
 
Bedankt voor jullie betrokkenheid
We zaten in een geweldige flow; na de kick-off met de Nieuwjaarsduik hebben we een vliegende start gemaakt. De inschrijvingen en donaties stroomden binnen. Inmiddels is er al meer dan 25.000 euro gedoneerd. Fantastisch! Hiervoor willen wij jou: zwemmer, donateur, sponsor, vrijwilliger of andere betrokkene enorm bedanken: BEDANKT!

Tot slot
Wij hopen dat we deze saamhorigheid kunnen vasthouden, zodat 2021 een ongeëvenaard succes wordt. Wij blijven samen onze schouders eronder zetten, voor kankeronderzoek en onze mooie regio. Jij ook?D'RAN en D'RIN.
Heb je vragen, of is er iets niet duidelijk? Stuur dan een mail naar: info@achterhoek.swimtofightcancer.nl, dan nemen wij contact met je op.

Blijf gezond en pas goed op elkaar.
 
Met warme groet,
namens het bestuur, de organisatie en de sponsorcommissie,
Margot Verhagen, projectleider

Bestuur: Koen Reijnders, Hein Lenders en Mike Timmer

Organisatie: Frank Verhagen, Jeannine Jansen-Kuit, Chantal Slutter, Bert Veltman, Anne Wildeboer Schut, Mirjam Venema, Carla Hofstede, Jeroen van Ree, Claudi de Vries, Marjolein Tijdink en Gijs Kremers
Sponsorcommissie: Philip Som, Gabi Hunter, David de Vries, Noud van de Louw en Hans Hissink.
De Graafschap

Swim to Fight Cancer Achterhoek, De Graafschap en hun supporters  slaan de handen ineen om aandacht te vragen voor kanker. Samen organiseren we de actie Smoel op de Stoel door op een ludieke manier aandacht te vragen voor deze vreselijke ziekte en geld in te zamelen voor kankeronderzoek. Met deze actie kunnen mensen die begaan zijn met kanker én met de Graafschap een ‘smoel’ kopen voor op een stoel in het Graafschap-stadion tijdens de wedstrijd De Graafschap  - FC Eindhoven op zondag 7 maart 2021. Deze ‘smoel’ is een foto van bijvoorbeeld jezelf, een dierbare, een vriend of familielid. Hiermee steek je zowel je dierbare als de Graafschap een hart onder de riem.

Doe mee met Smoel op de Stoel!
Voor 19,54 euro heb je een Smoel op de Stoel in het stadion op 7 maart 2021. Niet geheel toevallig, want 1954 is het oprichtingsjaar van De Graafschap en daarom hebben we voor dit toepasselijke bedrag gekozen. Hiervan gaat 15 euro via de stichting Fight cancer naar KWF Kankerbestrijding ten behoeve van kankeronderzoek. De rest wordt besteed aan de kosten die worden gemaakt om jouw foto van de website naar het stadion op een bord op de stoel te krijgen. Wil je meer doneren, dan mag dat natuurlijk altijd!
Wij hopen en rekenen op een vol stadion; met de hele Achterhoek: D’RAN en D’RIN!

Meedoen?
Klik op de oranje button hieronder. Deze bijzondere actie loopt van woensdag 3 februari tot en met maandag 1 maart.

JA, IK WIL MIJN SMOEL OP DE STOEL!


Geen Smoel op de stoel maar wel een donatie doen? Klik dan op onderstaande button!

IK WIL DONEREN ZONDER SMOEL OP DE STOEL

Vol Graafschap-stadion
De gezamenlijk ambitie is om met dit initiatief het stadion ook in tijden van corona vol te krijgen met portretfoto’s, zodat de selectie weer eens lekker voor ‘publiek’ kan spelen! Tegelijk wordt aandacht gevraagd voor de mensen die met kanker te maken hebben. Met een smoel kun je je betrokkenheid aan De Graafschap tonen én de verbinding zoeken met degenen die met kanker te maken hebben (gehad) of eraan zijn overleden. Met een Smoel op de Stoel steun je het onderzoek naar kanker en zo zetten we samen, als Achterhoek, kanker buitenspel!