WALK TO FIGHT CANCER 2021

€5.206 totaal opgehaald!

354 donateurs
88 deelnemers

WALK TO FIGHT CANCER 2021

Wandel op zaterdag 10 juli met ons mee en steun daarbij onderzoek naar kanker!


2020 zou een van onze beste jaren voor Fight cancer worden. Met 25 events op de agenda en heel veel enthousiaste vrijwilligers die een verschil wilden maken, hadden wij een prachtig jaar voor de boeg om heel veel donaties voor kankeronderzoek op te halen. Helaas zijn ook wij en daarmee dus ook de voortgang van kankeronderzoek, hard getroffen door de corona crisis. Daarom gaan we dit jaar wederom wandelen, op 10 juli 2021 door heel Nederland!
 
Walk to Fight Cancer 2021 is een kleinschalige wandeling in een stad of dorp waarbij 2 afstanden (12,5 en 25 kilometer) gelopen kunnen worden. Naast een maximaal aantal deelnemers van 250 per stad of dorp zorgen we ervoor dat het event volledig Corona-proof is. De routes gaan dwars door de rijke natuur en prachtige omgeving bij jou in de buurt. Kijk op "Locaties en routes" voor alle wandelroutes uit 2021. Wanneer er routes voor dit jaar definitief zijn zullen deze worden geplaatst.
 
Sportief zijn en tegelijkertijd inzetten voor het goede doel! Een prachtige combinatie die gepaard gaat met een hoop gezelligheid, wandelplezier in een mooie omgeving. De opbrengst zal ten goede komen aan wetenschappelijk kankeronderzoek. Lees hier meer over de onderzoeken die wij steunen.

Loop samen met je vrienden, familie of collega's mee op zaterdag 10 juli 2021 met Walk to Fight Cancer!
 
Schrijf je nu in! 
 
Check de events op facebook: www.facebook.com/fightcancernl

Top deelnemers

Zoek een deelnemer