deelnamemogelijkheden

Door middel van inschrijfgelden, sponsorgelden en eventuele subsidies kunnen we het evenement organiseren. Daardoor kunnen de opgehaalde donatiegelden direct ten goede komen aan Stichting Fight cancer, die de financiering voor wetenschappelijk baanbrekend kankeronderzoek verzorgd. 

Naast dat je met het inschrijfgeld het evenement mogelijk maakt, krijg je er als deelnemer ook wat voor terug!

  • Een georganiseerde loop met fun en entertainment op de route
  • Herinnering bij de finish
  • Een eigen persoonlijke pagina op deze site
  • Versnaperingen op de route
  • Toegang tot de dance
  • Donatietips en de mogelijkheid om zo bij te dragen aan baanbrekend kankeronderzoek
  • En natuurlijk een onvergetelijke herinnering!

Alleen samen kunnen we toe naar een wereld waarin kanker hopelijk geen dodelijke ziekte meer hoeft te zijn

regular

Wandel & dans mee om kanker de wereld uit te helpen! Het inschrijfgeld bedraagt €35,- per persoon. Met dit inschrijfgeld kunnen we het evenement mogelijk maken.

 Er is een inspanningsverplichting die iedere deelnemer aangaat voor minimaal €350,- aan donaties t.b.v. kankeronderzoek en preventie. De donatiegelden komen volledig ten goede aan Stichting Fight cancer. Na inschrijving ontvangt iedere deelnemer via e-mail een link naar zijn/haar persoonlijke pagina om donateurs te gaan werven.

short

Speciaal voor kinderen en met 12 jaar, (ex)kankerpatiënten en 65-plussers maken wij het ook mogelijk om mee te doen aan Walk&Dance to Fight Cancer! Je loopt vanaf het laatste pauzepunt mee, samen met alle andere lopers.

Het inschrijfgeld bedraagt €25,- per persoon. Uiteraard ontvang je ook een herinnering bij de finish, een eigen persoonlijke actiepagina op deze site, toegang tot de dance, donatietips, de mogelijkheid om bij te dragen aan onderzoek naar kanker, en natuurlijk een onvergetelijke herinnering!

vriendenteam

Wil jij graag je graag inschrijven als groep? Schrijf je dan nu in! Bij de optie voor het kiezen van een team kan je zelf een team aanmaken, of jezelf toevoegen aan een bestaand team. Zo wandelen we samen om kanker hopelijk de wereld uit te helpen!

Het inschrijfgeld bedraagt €35,- per persoon en je mag zoveel teamleden toevoegen als je wil. Door middel van de inschrijfgelden kunnen we het evenement mogelijk maken. 

Na inschrijving  ontvangt iedere deelnemer via e-mail een link naar zijn/haar persoonlijke pagina om donateurs te gaan werven. Daarnaast ontvangen jullie ook een teampagina! Alle geworven donaties op jullie individuele pagina zullen als totaalbedrag worden getoond op de teampagina. 

business team

Wil jij jouw medewerkers een bijzondere teambuilding activiteit bieden, waarmee zij tevens bijdragen aan baanbrekend kankeronderzoek? Schrijf je dan nu in met al je collega's als Business Team! 

Het inschrijfgeld is €500,- per team. 

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Je ontvangt dan nieuwsupdates over acties van Fight cancer per e-mail